Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İyi akşamlar hanımlar
bu hafta markete girmemiştim marketler beni özlemiş gittim cebi boşalttım geldim
eve giderken markete uğradım kaşar,salatalık,pırasa,karnabahar,patates,soğan, kıvırcık aldım 24 lira ödedim
ekmek aldım 1.75

a101e uğradım
yumurta,ketçap,süt aldım heinz ketçapta indirim vardı en güzeli o bence
burası da 11 lira tuttu

işte böylee toplamda 36.75 harcamışım
piyango bileti almam ben inanmıyorum çıkabileceğine

İyi akşamlar hanımlar
bu hafta markete girmemiştim marketler beni özlemiş gittim cebi boşalttım geldim
eve giderken markete uğradım kaşar,salatalık,pırasa,karnabahar,patates,soğan, kıvırcık aldım 24 lira ödedim
ekmek aldım 1.75

a101e uğradım
yumurta,ketçap,süt aldım heinz ketçapta indirim vardı en güzeli o bence
burası da 11 lira tuttu

işte böylee toplamda 36.75 harcamışım
piyango bileti almam ben inanmıyorum çıkabileceğine
Heinz cok güzeldi a101den almistim bende. Kutusu şéffaf olan

Bugün bi yere gitmedim hep evdeydim. Markete gitmem lazım alınacaklar var ama canım hiç evden çıkmak istemiyor. Halsizlikten yatıyorum :)

Bende hayal kuruyorum ama sonuç ya boş ya amorti :)))
Ben hep Eminönü den o o meşhur abladan alıyorum
Her bileti aldığımda da kesin bana çıkacağını düşünüp hayaller kuruyorum. Bana da genelde amorti ya da son iki rakamı olur ama birşey çıkar. Çıkmayınca da Olsun bir hayır vardır diyorum ben:)

Bizde bugün avm ye gittik yemek yedik 40 tl
Eşime alışveriş yaptık 200 tl harcadık
Dışarıda yemeyi baya azalttık şükür eskiden haftada üç kez yerdik şimdi bir kez yiyoruz

Üç gündür ne para harcadım ben böyle öde öde bitmiyor :bicak:
Bugün de oğlumun servis parası, kitap parası, okul aidatı,faturaları,kk mı ödedim.

Bugün eşimin yemek kartı ile kahvaltıya gittik izinli evde eşim. Öğlen yemedik akşam da annem de yedik ama internetten saksı aldım 556tl ödedim tam bir sıçış oldu yanı çok gereksizdi içine canlı Kocaman Çiçek alacağım o da vardır 200 TL . Kredi kartım patladı artık batan balık yan bile gitmiyor ipin ucu kaçtı

Back
X