Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Etimiz bitmek üzere
Et balik kurumundan 1 küçukbas alicaz yaklasik 800 tutar
Birde eşim konusmus tanidik var haber edicek balik gelince
Hamsi ve büyuk coğunluk çinekop alicaz birkac kasa
Ayirlayim difrize koyuyoruz tüm yil balik yiyebiliyoruz
400 lira da baliğa bütçe ayir dedi eşim

Migrosa önceden hep giderdim ve inanilmaz para giderdi.
Migrosun indiride dediği urünler dahi pahali
Şimdi bim a101 hakmar ve birkac yerl marketten alisveris yapyorum cebim rahatladi resmen
Kalite konusuna gelince a101de hep bilindik markalar var
Mesela ariel alo filan indirim firsatini yakalayinca cok ucuza geliyor
Artık ben de öyle yapayım o zaman canım, valla kendimi yolunmus tavuk gibi hissediyorum

Kizlar kuzenim geldi gitti.zevkli gecti. Bugun firina surerim diye kestane almistim kendide gelirken kestaneyle tatli almis sagolsun.kestane cay meyve tatli kek kahve derken gun bitti zaten.hepsindende yedim. Kendimi cok sisko hissediyorum :(

Artık ben de öyle yapayım o zaman canım, valla kendimi yolunmus tavuk gibi hissediyorum
Kesinlikle migrostan karfurdan uzak durmani öneririm.
Onceden hic dikkat etmezdim ama simdi iyice arastiriyorum
Mikroskop diye broşur yayimliyorlar
Bilindik markalarin indirimi oluyor güya
Indirimli hali bile diger marketlerden pahali
Bana hep böyle denk geldi yani

Kesinlikle migrostan karfurdan uzak durmani öneririm.
Onceden hic dikkat etmezdim ama simdi iyice arastiriyorum
Mikroskop diye broşur yayimliyorlar
Bilindik markalarin indirimi oluyor güya
Indirimli hali bile diger marketlerden pahali
Bana hep böyle denk geldi yani
Aynen ya o marketler cok pahali gecen seneye kadar ben fark etmiyordum indirim var denilince gercekten indirim var saniyordum.en az harcadigimizda bile. 150-200 harciyorduk ve hic gerekli sey olmuyordu.bu sene genel anlamda bakiyorum mesela kullandigim bebek bezinin molfix 42 lisi 23.90 indirimde diye koymuslar.bn buradaki marketten hep 21 liraya aliyorum.insan kandiriyorlar resmen

Aynen ya o marketler cok pahali gecen seneye kadar ben fark etmiyordum indirim var denilince gercekten indirim var saniyordum.en az harcadigimizda bile. 150-200 harciyorduk ve hic gerekli sey olmuyordu.bu sene genel anlamda bakiyorum mesela kullandigim bebek bezinin molfix 42 lisi 23.90 indirimde diye koymuslar.bn buradaki marketten hep 21 liraya aliyorum.insan kandiriyorlar resmen
Kendilerin indirimli hâli 23.90
Marketin indirimsiz hâli 21
3 lira 5 lira 10 lira derken oldukca fazla bir meblag kirpiyorlar cebimizden

Valla devir tasarruf devri
Hicbirseyimizi üretemez olduk hersey ithal
Vergiler fena
Dünya karisik
Trump ^ kudüs ısrailin başkenti olcak ^diye açiklama yapti bugün
Yine savaş kokusu var burnumuzun dibinde sayilir

günaydın

kurban icin bende kumbara yaptım 20 eylülde basladim . ama bize dusen hisse 2 bin civarı . geçen sene 2 150 verdik . kurbana kadar geçer bile inşallah

migros tan bende sürekli alışveriş yaparim evet pahalı bazi urunler ama ben eve teslim hizmetini kullandığım icin kolay oluyor tanışma derdim yok ama yine de pahalı market

kuveytturk te mart ayinda altin hesabi actim bazen ufak tefek miktarla bazen yüklü ala ala 50 gram oldu ... firsat bulsam gidip fiziki altinimi alacagim

günaydın

kurban icin bende kumbara yaptım 20 eylülde basladim . ama bize dusen hisse 2 bin civarı . geçen sene 2 150 verdik . kurbana kadar geçer bile inşallah

migros tan bende sürekli alışveriş yaparim evet pahalı bazi urunler ama ben eve teslim hizmetini kullandığım icin kolay oluyor tanışma derdim yok ama yine de pahalı market

kuveytturk te mart ayinda altin hesabi actim bazen ufak tefek miktarla bazen yüklü ala ala 50 gram oldu ... firsat bulsam gidip fiziki altinimi alacagim
Birikimler bereketli olsun

Back