• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar size simdi bir sey anlatacagm ben mi haksizim bilemedim.
bnm yapmam gereken bir evrak vardi unutmusum. Sonra gelip arkadasm onu benden istedi bende hazirlayinca veririm dedim.ama tamamen aklimdan cikmis hazirlamayi unutmusum.dun mudure soylemis.o kadar kirildim ki yani tekrar sorsaydi keske.samimi oldugumuzu saniyordum. Birbirimizede gidip geliyoduk niye boyle yapti anlamadim. Bugun sabah karsilasinca yuzune bile bakmadan odama ciktim. Bundan sonra istesemde samimi olamam
Bilmiyorum ben mi cok abartiyorum ama gercekten hic ummadigim icin kirildim
sen hazırlarım demissin hemen acılar oturum hazırlarsın zaten. her şey hemen bir üst amire yansıtılmaya çalışılmaz. haklisin ben olsam da kizardim

Kızlar kumbarami açmak zorunda kaldım açtım demin 220 tl cıktı içinden 175 tl kağıt 45 tl bozuk para çıktı kumbarayi 20aralıkta biriktirmeye başlamıştım 14 15 gunde iyi bi miktar oldu benim

kızlar merhaba birkaç sorum var
başlıkta okuduğum kadarıyla kasa kiralayanlar oluyor , kiralık kasa nasıl oluyor maliyeti nedir ?

birde 20 gr altın diyorsunuz ya 20 tane grm altın mı alıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz?

başlıkta okuduğum kadarıyla kasa kiralayanlar oluyor , kiralık kasa nasıl oluyor maliyeti nedir ?

birde 20 gr altın diyorsunuz ya 20 tane grm altın mı alıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz?
Canim kuyumcudaki sistemi bilmiyorum
Bankada hesap 20garmlik para olunca 20 yazip aliyoz para kesiliyor

biz kullaniyoruz kiralik kasa.kasalar boyutuna gore biz en kucugunu kiraladik dugun takilari icin zaten en kucugu bile epey bise aliyo.ziraat gecen yil senelik 250 tl idi bu sene 270 sanirim yanlis hatirlamiyosam.senelik kiralaniyo kasa ilk seferde depoziyo aliyolar anahtari kaybetmessen cikarken parani geri aliyosun.
ben kuyumcudan aliyorum grami ister tek al ister 5lik 10luk 20lik kart seklinde altin.

biz kullaniyoruz kiralik kasa.kasalar boyutuna gore biz en kucugunu kiraladik dugun takilari icin zaten en kucugu bile epey bise aliyo.ziraat gecen yil senelik 250 tl idi bu sene 270 sanirim yanlis hatirlamiyosam.senelik kiralaniyo kasa ilk seferde depoziyo aliyolar anahtari kaybetmessen cikarken parani geri aliyosun.
ben kuyumcudan aliyorum grami ister tek al ister 5lik 10luk 20lik kart seklinde altin.

Tesekkur ederim tatlim bilgiler icin :)

Bugun N**** (Siyahi) aldim herkese dagittim ben 2 tane yedim sadece bir cay içtim ama para ödemedim deftere yazdim toplu oduyorum :))

Her ne kadar dogumgunu kızı olsam da 12 den sonra ballabagina donusecegim için eve gelirken markete uğradım:)
Servis şans oyunu büfesi in orada indirdi, dedim madem doğumgünum bu bı işaret:)
4 TL süper loto
7 TL yumurta
12 TL A101 verdim geldim

Back