• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar size simdi bir sey anlatacagm ben mi haksizim bilemedim.
bnm yapmam gereken bir evrak vardi unutmusum. Sonra gelip arkadasm onu benden istedi bende hazirlayinca veririm dedim.ama tamamen aklimdan cikmis hazirlamayi unutmusum.dun mudure soylemis.o kadar kirildim ki yani tekrar sorsaydi keske.samimi oldugumuzu saniyordum. Birbirimizede gidip geliyoduk niye boyle yapti anlamadim. Bugun sabah karsilasinca yuzune bile bakmadan odama ciktim. Bundan sonra istesemde samimi olamam
Bilmiyorum ben mi cok abartiyorum ama gercekten hic ummadigim icin kirildim
Canım ama ne şekilde söylediği onemli gidip şikayet mi etmiş yoksa müdür istemişte "kafamkarisik" evrağı tamamlayınca getireceğim mi demiş . Bencede samimi olma iş yerinde samimi olunca her şey çok zorlaşıyor ya :(( resmi olunca ne tepki vereceğini bilemiyor kimse ama samimi olunca bi süre sonra damarına basıyorlar

Evrak önemli miydi ?
Bide boşverin fazla samimiyet de iyi değil zaten
Hayir hic onemli degil
Diger ogretmenlerin o evragin olmasi gerektiginden haberi bile yok
Rehberlikle ilgili basit bir sey
Onemli olanlari sene basinda teslim etmistim zaten

Canım ama ne şekilde söylediği onemli gidip şikayet mi etmiş yoksa müdür istemişte "kafamkarisik" evrağı tamamlayınca getireceğim mi demiş
Yok iste mudur istemez.oyle onemli bir belge degil sadece herhangi bir durumda dosyada bulunursa sknti olmaz. Dun ben tam mudurun odasina girecekken arkadasim cikti. Mudur bastira bastira 2-3 kez onuda hazirlayalim mutlaka dedi. Aninda onun dedigini anladim

Yok iste mudur istemez.oyle onemli bir belge degil sadece herhangi bir durumda dosyada bulunursa sknti olmaz. Dun ben tam mudurun odasina girecekken arkadasim cikti. Mudur bastira bastira 2-3 kez onuda hazirlayalim mutlaka dedi. Aninda onun dedigini anladim
O zaman dediğin gibi köy mesafeni yani yemeyip içmeyip yetistirince ne anlıyorlar anlamıyorum Allah öylelerinin eline düşürmesin yani onların patron olduğunu düşünsene uğraş dur

Biz alişik oldugumuz için hic koku olmuyor.
Ama şu da var ki bazi dönemlerde kesince yogun koku olabiliyomus etinde.
Ben ozel birsey yapmiyorum. Bilemiyorum canim
P planli içine bir tane bütün soğan ve varsa bir kaç tane defne yaprağı atarsan hiç koku yapmıyor

Nyse kizlar yapilacak cok is var
sizinde kafanizi agrittim tesekkurler :KK66:
ben bu tarz konularda acikca sorulmasindan yanayim diyelm ki sordunuz o da bilerek yaptgini soyler ise kirildigini soyleyip mesafeli davranirsin yada gorusmessin ama sormadan yada kirildigini belirtmeden kendi kendine tavir alma bence.

Screenshot_2018-01-04-11-15-22.png
dogrumu yüklemişim acaba

Ev alıp tasindiniz değil mi ne guzel
Walla benimde 7 sene olacak yazın
Biz şimdiye kadar batan işyeri borcu ödedik hep, bir sürü şey oldu yeni yeni borçlar azaldı,en sonunda böyle olmayacagini anladık biz de. Benim ev sahibi de evlere senlik. Düğüne kisa bir sure mecbur kalıp tuttuk sonra hep birseyler cikinca kaldik. Ama bu sene son insallah. Yuzde 30 zam istiyor, tek civi bile cakmadi eve. Borç olmadan birşey olmuyor, kararttik gozuyok cnmmuzu bizde artık. Evimize de iyi para giriyor aslinda. İsteyince herşey oluyor kiranın sonu yok
yok cnm ev almadik ,kiraya çıktık yine 800 tl.kira ödüyorm,ama ev almak için cok hırslandim eşimi dizginleye bilirsem tabi.

yok cnm ev almadik ,kiraya çıktık yine 800 tl.kira ödüyorm,ama ev almak için cok hırslandim eşimi dizginleye bilirsem tabi.
hımm yanlış anladım ben:(
umarım en kısa zamanda evini alırsın canım
kiracı olmak çok zor gerçekten
ben eşimle konuştum, defalarca defalarca anlattım en sonunda yola geldi desteğini aldım, hesap kitap yaptık
şubat 15ten sonra daha sıkı şekilde ev aramaya başlayacağım
900 TL iken kutu gibi eve 1250TL kira ödeyemem
başka yere de çıksam kiralar ortalama bu şekilde
ev almaktan başka çıkış noktam yok

hımm yanlış anladım ben:(
umarım en kısa zamanda evini alırsın canım
kiracı olmak çok zor gerçekten
ben eşimle konuştum, defalarca defalarca anlattım en sonunda yola geldi desteğini aldım, hesap kitap yaptık
şubat 15ten sonra daha sıkı şekilde ev aramaya başlayacağım
900 TL iken kutu gibi eve 1250TL kira ödeyemem
başka yere de çıksam kiralar ortalama bu şekilde
ev almaktan başka çıkış noktam yok
ins gönlüne göre bir ev bulursun cnm ,

ben bu tarz konularda acikca sorulmasindan yanayim diyelm ki sordunuz o da bilerek yaptgini soyler ise kirildigini soyleyip mesafeli davranirsin yada gorusmessin ama sormadan yada kirildigini belirtmeden kendi kendine tavir alma bence.
Bilmiyorum hic konusasim gelmiyor artik
Dun mudurun odasindan cikarken cekingen duruyordu
Muhtemelen kendini kotu hissetti
Artik kendi bilir
Yeri geliyordu onun islerini ben yapiyordum
Yada acil isi oldugunda dersine giriyordum
En azindan bende artik sınirimi cizerim

Back