Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evi akşamdan süpürüp silmiştim.
Sabah geç uyandık güzel bir kahvaltı yaptık herkes evdeyken:KK15:

Biraz ödev yaptık, çocukların çorbasını pişirdim.
En zor görev olan akşama ne pişireceğim meselesini hallettim😉

Quiz notlarını e okula gireceğim, tekrardan quiz hazırlayacağım 9.sınıflara. proje görevim var onu araştıracağım. Banyo işleri var.
Is cokkkk:eek:

Merhaba hanımlar hayırlı akşamlar .. benden bugün sıfır harcama .. dün bir tane çeyrek aldım bi cesaret.. ama bu ay beni zorlayacak gibi .. fazla mesai almaya çalışacağım önümüzdeki ay .. hiçbirşeye para yetiştiremez oldum.. bugün akşama Brüksel lahana yemeği yedim .. yarın sabah bakıcı kahvaltıya çağırdı akşama da yaprak sarma mercimek çorbası yapasım var .. 32 Li maylo 68 TL ye aldım 7,5 kg omo 59 TL bingo bulaşık deterjanı 4 litre 33 TL limontuzu 350 gr 38 TL 😳

Merhaba kızlar
Bugün sabah bir araba sol aynamı kopardı adam hatasını kabul etti masrafı ödeyeceğini söyledi ama şimdi yan çiziyor.
Bize 2.000 kadar masraf göründü
Gecmis olsun. Malesef cok.can sıkıcı haklisin. Kimseye guvenilmez bu devirde ,insanlar.ne garip. Nasil rahat ediyor vicdanlari. Neyse olacagi varmis de rahatlamaya calis. Insaallah cok.masrafli olmaz sizin icin

Iyi geceler kizlar. Karantinada sıkıldık bugun Ankaraya avm ye gidelim dedik. Hem de cocuklari akvaryuma goturduk.Birkac parca giysi alayim dedim kizima,cok hizli.buyuyor her sey kucuk geliyor. Lcw den aldigim 5 6 parca seye 650 tl odedik. Şoklardayim valla. Uzun zamandir gitmemistim cok azla.geldi bana fiuatlar. Dun de okul forma siparisini verdim kizimin. 1300 de o tuttu. Hepsini karta tek cekim.aldim Allah yardimcim olsun😂😂 taksit olayini sevmiyorum ya ode ode bitmiyor

Iyi aksamlar kızlar. Umarim doviz ve altindaki dusus anlik degildir de artik artmaz ve hatta biraz daha duser ve bir sure sabit kalir. Herkesin iyi seyler duymaua ve yasamaya ihtiyaci var. Insaallah 2022 huzur ve mutluluk getirsin bolca. Yine eskisi gibi birikim yapalim hedef belirleyelim insaallah.

Merhaba kızlar
Yılın son indirimleri baya iyi oluyor diye iki haftadir haftasonlari alışverişe gidiyoruz. Eşime baya alışveriş yaptık, mont, kaban, esofman, pantolon, kazak, gomlek, ayakkabı, atki sapka aldık. Kendime de bot, canta, mont aldım. Bu dönemin masrafli gececegini zaten biliyorduk ama tahminimizden fazla harcadık. Disarda yeme işini de abarttik zaten burada disarda yemek çok pahaliya geliyor. 3 defa dışarda yemek parasina ünlü markalarin bir montunu ya da cantasini almak mümkün. Ona da bir sinirlama getirmeye karar verdik.

Ocak ayında sicak bir yerlere tatile gitmeyi planliyorduk vazgectik. Yilbasindan itibaren masraflarimizi azaltmaya ve daha fazla tasarruf yapmaya karar verdik. Ekonomik belirsizlikler kaygi duzeyimizi çok yukseltti.

Selam kızlar nerelerdesiniz, nasılsınız? Herkes yoğun sanırım.
Havalar çok soğudu, yine de her gun yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum, hem spor hem de ruh halime iyi geliyor.
Dün kori soslu tavuk ve bulgur pilavı yaptım bugün de yeter.
Yarın Christmas tatili başlıyor, 3 ocak a kadar. Birkaç market gezip kuru gıda stogunu yenilemeyi düşünüyorum. Yazdan kalan pirinç, bulgur kurtlanmis atmak zorunda kaldım.

Selam kızlar nerelerdesiniz, nasılsınız? Herkes yoğun sanırım.
Havalar çok soğudu, yine de her gun yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum, hem spor hem de ruh halime iyi geliyor.
Dün kori soslu tavuk ve bulgur pilavı yaptım bugün de yeter.
Yarın Christmas tatili başlıyor, 3 ocak a kadar. Birkaç market gezip kuru gıda stogunu yenilemeyi düşünüyorum. Yazdan kalan pirinç, bulgur kurtlanmis atmak zorunda kaldım.
Eşim görevde ben bekar takılıyorum :kahve:
Aldım elime sıcak çikolatamı quiz okuyorum.

Merhabalar
Pazar günü alışveriş merkezine gittik, yılbaşı indirimleri baya iyi oluyor, eşim mont, atki, sapka falan aldı. Ben de bot aldım. Yemek falan $250 harcadık. $40 hediye ceki verdiler bu haftasonu tekrar gideceğiz.
Kızımla kutuphaneye gitmeye başladık, cocuk bolumunde oyuncaklar falan var kızım oynuyor, hem masal saatleri oluyor onlara katiliyoruz hem de kitap alıyoruz. kizima da kendime de kitapları odunc alacağım artik onun icin para harcamayacagim. Hem de evde cok esya birikmesin.
Kutuphane cok iyi oluyor, ben de cumartesileri goturuyorum cocuklari, bazen kukla gosterisi falan da oluyor. Ilkokulda hatirliyorum kutuphane kolu falan olurdu ama bizde kutuphane kulturu nedense oturmamis, burada cok kisi gidiyor duzenli olarak.

Selamlar, hastaydim gelemedim, ben iyi oldum gibi simdi de babam ve kiz hastalandi. Testim negatifti, cabuk da toparladim gibi.

Benim market harcamam 125, esimki 65, Amazon siparisi 40.

Tatile girdik, evde vakit nasil gececek bilmiyorum, 1000 lik puzzle da bitirdik.

Pazartesi 3. dozu olacagiz, ben kesin 1 gun yatarim.

Selamlar, hastaydim gelemedim, ben iyi oldum gibi simdi de babam ve kiz hastalandi. Testim negatifti, cabuk da toparladim gibi.

Benim market harcamam 125, esimki 65, Amazon siparisi 40.

Tatile girdik, evde vakit nasil gececek bilmiyorum, 1000 lik puzzle da bitirdik.

Pazartesi 3. dozu olacagiz, ben kesin 1 gun yatarim.
Gecmis olsun Zeynep, hepsi cabucak iyileşsin inşallah...
Iyi tatiller canım. Biz de iki gündür evdeyiz hava da cok soğuk, omicron da cok yayiliyor bir yere gitmeyi pek istemiyorum ama vakit gecmiyor.

X