- 12 Temmuz 2006
- 4.899
- 9.378
- 39
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #85.981
Selam kızlar
Boyner 485₺ eşime 4 pantolon
Hm 75₺ oğluma sandalet
Carrefour 260₺
Peynir
Siyah Zeytin
Kangal sucuk
30 lu yumurta
4 küçük süt (pankek, krep vs için)
Organik dut kurusu
1 kg pilavlık bulgur
Tuz
1 kg kıyma oğluma köfte yapıp buzluğa atmak için.
1 kg profiterol
Limon, kıvırcık sarmısak ve soğan.
Hayırlısı olsun Alyacim sıkma canını, saglik olsun yine biriktirirsin. bebeğin kismetiyle gelir. Daha yeni başladın hem, bence bu ortamda öğrenci bulmak bile mesele. Zamanla öğrencin artacak gelirin daha iyi olacakHerkese günaydınlar
Herkes iyidir umarım. Benim de özel öğrencim arttı akşamları ders veriyorum . Akmasa da damlıyor. Ev ekonomisine katkı oluyor. Ucu ucuna yetiriyoruz aylardır. 73gr altın vardı. İhtiyaç oldukça bozduk. 50 gr altın duruyor o da zararda şuan. Bekliyoruz öyle. Eğer biraz daha özel öğrencim olursa birikime başlayabilirim ya da yavaş yavaş bebeğin eksiklerini almaya başlarım. Doğum için de para gerekecek.
Güle güle kullanın canım.120 lira market, 28 manav,270 lira ayakkabı,110 lira maske,atlet alisverisi ve esiminde farkli bir markette harcadıkları var.Gunun hesabını yapamıyorum
Binance kullanıyorum canım.Bizde de parça parça bayama harcama oldu bu hafta.
Kızımın aylık bezi geldi $44, yüz temizleme köpüğü birkac ıvır zıvır $25.
Yarın marketten sipariş veririz, camasir deterjanı falan lazım baya tutar yine.
Brüksel lahanası ve havuç soteledim. Kinoa pilavı yaptım. Tavuk çıkardım tavada ızgara yapacağım akşama. Hava güzel kızım uyaninca dışarı çıkarız.
Sevgiyeyolculuk canım sen hangi coins sitesini kullanıyorsun, tl ile işlem yapılıyor değil mi?
Teşekkürler canımBinance kullanıyorum canım.
Evet tl ile işlem yapılıyor
İnş canımcımHayırlısı olsun Alyacim sıkma canını, saglik olsun yine biriktirirsin. bebeğin kismetiyle gelir. Daha yeni başladın hem, bence bu ortamda öğrenci bulmak bile mesele. Zamanla öğrencin artacak gelirin daha iyi olacak