- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.641
Eşimle tartıştık
Hayırlısı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimle tartıştık
noldu canım hayırdır inşallahGünaydın kızlar
Berbat bir gün
Benim taşınma parası gitti ben ona üzüldüm Yoksa düşsün alım daha çok yaparız ama para eridi taşınamayacağımAltın yüksekken almıştım ben de bakalım uzun vadede neler olacak
Noldu canım hayırdırGünaydın kızlar
Berbat bir gün
Hoşgeldiniz.hayırlı sabahlar topiği görünce dayanamadım geldim çok gereksiz harcamalar yapan biriyim :) ve düşündüm de bu topik bana iyi gelebilir :) aranıza yer açar mısınız :)
Hakkınızda hayırlısı canımBizim her tayin hüsran sıkıntı oluyor bizeGünaydın kızlar hava cok sıcak
Bir tayin dinemi daha hüsranla sonuçlandı hayırlısı olsun daha zamanı var demek ki
NarinNarin umarım kötü bisey yok
hoşbuldum. çalışıyorum evli ve 1 çocukluyum erzurumda ikamet ediyorum ve karadenizliyim .sen de kendinden bahsedersen sevinirim :)Hoşgeldiniz.
Çalışıyor musun. Evli misin. Tanışalım
İlgileniyorum,kendileriyle ciddi düşünüyorumKoronavurus bilim kurulu bugün 17.00 da toplanıyor. Nihai karar aciklanacak okulların açılış tarihi ile ilgili.
İlgilenenlere duyurulur
Ayyy kıyamam sana bu sefer güzel olacak sizinHakkınızda hayırlısı canım❤Bizim her tayin hüsran sıkıntı oluyor bize
Bozdurmak zorunda kalmadan takınabilsen keşke :)Benim taşınma parası gitti ben ona üzüldüm Yoksa düşsün alım daha çok yaparız ama para eridi taşınamayacağım
vardır bunda da bir hayır seneye olur inşallahGünaydın kızlar hava cok sıcak
Bir tayin dinemi daha hüsranla sonuçlandı hayırlısı olsun daha zamanı var demek ki
NarinNarin umarım kötü bisey yok
İzmir 1 yıl diyorlar dedi eşim Sonra Ankara 3 yıl demişler.Keyfim kaçtı İzmir’i kayınvalide ile yiyeceğiz ah be felekAyyy kıyamam sana bu sefer güzel olacak sizin
Bi kqynanator sıkıntısı var onu da takma
sinirle hareket etme canım biraz dışarı çık hava al ya da arkadaşınla falan konuş biraz sakinleşirsinKızlar eşimle tartıştık
Hiç bir yere sığamıyorum
Bizi neler bekliyor bilmiyorum
Maaştan biraz tl ayıracağım eylüldede biraz ayırsam çıkar.Ama kira depozito emlakçı için ille gidecek o paraBozdurmak zorunda kalmadan takınabilsen keşke :)
Üzülme erkekler anlayışsız oluyor basit düşünüyorlarKızlar eşimle tartıştık
Hiç bir yere sığamıyorum
Bizi neler bekliyor bilmiyorum