Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugun arkadaslarimizin nikahi vardi, aksam kutlama yemegine gittik. Cok yorgundum ama iyi geldi. Eve geldim bir kac gunluk utu yaptim dus alip uyumak istiyorum.
Altin dusmus cok sukur 443 gormus.

Bu arada iyki domates yapmisim
Hic bir seye yetisemiyorum inanilmaz bir durumdayim persembe aksami misafir gelicek yarin pazar var bisey alamam isim var cumartesi nisan var pazara gidemeyiz ben gitmicem esim soforluk yapicak.
marketten getirteyim diyorum bir kac parca hallederim

Cedric1003 Cedric1003 tayin işini ne yaptın şekerim kaçırdım yoğunluktan. Hava serinledi biraz haftaya daha iyi olacak konserve yapıp kurtulsak
Bursa’ya oldu daha açıklanmadı yarına kaldı sanirim
MEB suan okul açılmasıyla ilgileniyor galiba bizi unuttu 🤪🤪
Hava serinlesin artık haftaya geleceğiz zaten 😕😕19 20 gibi yola çıkarız malum yol uzun anca geliriz 🤣🤣

Selam kızlar..
Amazon dan geliyorum, sinirimi bozdu gece gece. 🤬
Buff ekran koruyucu alacaktım, buldum sepete ekledim. Goon bezlerde indirim vardı. 4 tane de ondan ekledim sepete. Önümüzdeki ay için..
200 üzeri olduğu için kargo da bedava olucaktı. Siparişi tamamladım, adresi oluşturdum ödeme yapacaktım. Ekran koruyucu stokta bitmiş.bezi de sadece bir adet alabiliyormuşum öyle olunca kargo parası ile piyasadaki bezlerin fiyatını geçiyor. İndirimin bir anlamı kalmadı yani . 🤐
olduğu gibi bıraktım çıktım.

Günaydınn
Bu hafta evdeyim ben de sabah poğaca yaptım evdekiler şaşkın😂
Altın alım fırsatı vermeye başladı . Biraz biriktirdiğim parayı 4 e bölüp alım yapmaya başlayacağım.
Dün okul kıyafeti aldık ama sanırım erken davrandık. Oğlum1. Sınıfa başlayacak. online olursa bu çalışan anne babalara nasıl bir izin verilecek meraktayım😳

X