Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar
Bugün eşim izinliydi. Sabah piknik yaptık. Akşama yoğurtlu çorba, köfte ve salata yedik. Yaz günü ağır yemek istemiyoruz ikimizde.

akşam hadi gidip tatlı alalım dedi eşim , gittik aldık eve geldik yedik bir güzel ne güzel sağlıklı besleniyordum bozdum gene. Napalım yarın yeni bir gün yeniden başlarım :)

40 tl Tatlı bir profiterol bir supangle 6 adet ekler. ( pahalı bir pastaneden aldı eşim)
6 tl sabah simit almıştık

günün harcaması bunlar oldu.

oooyyy Napacaz peki yuvayı mi bozsak korktum bak şimdi
Merhabalar okuyunca yazmak istedim bozmayın sakın hem çok büyük günah bizim balkona da yapmıştı bu yaz yuva yavruları yumurtlayınca aldı gitti hiç pire falan da olmadı hem nasibi ile gelir kuş bereket getirir evinize inşallah

Benim eşim de tatlı almaya gidelim dedi. (Dün ablama sinir olmuştum moralim kötüydü. Moral olsun diye) Çok şükür boşver diyebildim. Gece de arkadaş ile görüntülü konuşup spor yaptık 15-20 dk kadar

Herkese günaydınlar ev süpürüp banyo WC sileceğim. Yoğurt mayalayacağım. Taze fasulye pişiririm bir de.
Dün baya bir ütü yaptım hala bitmedi. Evde dolap içlerini düzenlemek istiyorum. Gereksiz eşya atma zamanım geldi bence. Ya da özlemek için bir süre giymeyeceklerimi kaldıracağım. (İçine giremediklerimi falan )

Günaydın güzel bir gün olsun . Ben sonhabarı ve ilk baharı seviyorum hafif rüzgar oluyor serinlik filan havalar serinlesin bebekle yürüyüş filan yaparız şimdi çok sıcak gidecek yer yok sıkılıyoruz dün markete gittik geri eve dönerken asansörde ağladı geliyoruz diye

06:30 kalktık bebek atıştırdı bende çay içtim bir bardak . Fırının camını çıkartıp yıkadım hafta sonu eşim yüzünden sildim ama içime sinmedi . DünDen kalan ütüleri yaptım . Şimdi emiyor 1 saat uyuruz birlikte . Akşama kemikli et çıkarttım haşlama salata bulgur pilavı yapacağım. Bebeğe de köfte Protein lazım yumurta ve süt siparişi vereceğim umarım getirirler

Son düzenleme:
1000 tl para ayırdım kenara
Bütün evin güneşlik storlarını halıları ve salon koltuklarımı yıkatacağım Eylül ayında
Tatile gidebilirsek gitmeden önce vericem gelince teslim alırım
Bende bu ay halılar için bütçe ayırdım salon hariç tüm halıları yıkamaya vereceğim izne gitmeden veririm izin dönüşü sererim . 10 eylülde çıkacağız 1 Eylül de temizliğe başlıyorum dolap içlerini filan elden geçireceğim izin dönüşü de düzenli yardımcı gelecek artık

Kızlar ya
Aptamil mama almıştım son kullanma tarihine bakmadan.
Son kullanma tarihi bu pazar yani ayın 16'sı.
Ama mümkün değil tüketemez çocuk bir hafta daha kullansam sıkıntı olur mu
Ben yedirmezdim püre . Zaten çöpe atma konusunda uzmanım ben piyasadaki tüm markaları deneyerek hepsinden birer kutu çöpe attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…