- 7 Kasım 2017
- 16.723
- 40.924
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #72.461
Konya'da özel okulların açılması da ertelendiBence son haftaya kadar beklerler
17 sinde özel okullar açılacak tablo netleşir
valla sıcakta gidiyo hepsiKola iciom bende
Seninle uğraşmasam olmaz bilirsinvalla sıcakta gidiyo hepsi
Bence de bişey kaybetmezler.Merhaba kızlar,
Bu aralar harcama yapmıyoruz.
Internet bankaciligindan baktım banka doviz ve altın alımı icin acayip yuksek fiyatlar çekmiş, şok oldum. Kuyumcular zaten fırsatçı. Su saatten sonra yatırım yapmak mumkun değil. En iyisi TL de kalmak sanırım zor gunler icin bir mikter elde TL tutmak önemli. Zira doviz altin olsa bile bozdurmak mümkün olmayabilir.
@Zeynep Gulru eger illa sosyallessin istiyorsan evin karşısına gönder, annenler alir bırakır. Servis isi sıkıntılı görünüyor. Ama bu yıl olaganustu bir donemden geçiyoruz su an gondermemek daha iyi sanki. Boyle bir donemde 1 yil kaybetse bile toparlar, yaşı cok da büyük değil. Kitaplarını alip aksamlari biraz ilgilenseniz yeterli olur bence. Zaten cizgifilmden vs kapıyorlar.
uğraş kız nolacakSeninle uğraşmasam olmaz bilirsin
Zamanında hiç öyle demiyordun amauğraş kız nolacak
maşallah onaİyi akşamlar
50 ₺ market
kola ve kanat alıp ızgara yaptırdık.
Görümcemde salata ve kadayıf sarma yapmıştı.
200 ₺ halı Yıkama
60 ₺ telefon kılıfı
1220 de telefon ekranı yapılacak. Ekran koruyucu taktırmamanın büyük bedeli
.
.
.
Oğlum da 13 gün sonra 11 aylık olucak.
Hala diş yok.
Bütün evi turluyor, tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor.
saçlar baya uzadı, bebek kuaförne götürebilirz.
Gün içinde iki defa duş aldırıyoruz başka türlü uyumuyor sıcaktan.
kuşları bisikleti ve çiçeği sorduğumda işaret parmağıyla gösteriyor.
Bizden bu kadar..
Yarın izinliyim
kiz bi yıl oldu bende unutmayıp sana yazmayım o zaman bana o kadar laf saydırdınZamanında hiç öyle demiyordun ama
Bende oğlan uyusun diye bekliyorum bakalimKurabiye tamam çay demlendi duşa girdim bakım yaptım kendime şimdi çay zamanımasterchefe bakalım neler oluyor . Bugün bebeğe temizleme pamuğu sipariş verecektim hiç zaman olmadı ki para harcayayım
Ay bizim Bebek’te traş olacak yineİyi akşamlar
50 ₺ market
kola ve kanat alıp ızgara yaptırdık.
Görümcemde salata ve kadayıf sarma yapmıştı.
200 ₺ halı Yıkama
60 ₺ telefon kılıfı
1220 de telefon ekranı yapılacak. Ekran koruyucu taktırmamanın büyük bedeli
.
.
.
Oğlum da 13 gün sonra 11 aylık olucak.
Hala diş yok.
Bütün evi turluyor, tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor.
saçlar baya uzadı, bebek kuaförne götürebilirz.
Gün içinde iki defa duş aldırıyoruz başka türlü uyumuyor sıcaktan.
kuşları bisikleti ve çiçeği sorduğumda işaret parmağıyla gösteriyor.
Bizden bu kadar..
Yarın izinliyim
Hiçte değililk adımı atan bendim ayrıca her şeye rağmen
Benimki uyku arası kahvesini yudumluyor şuanBende oğlan uyusun diye bekliyorum bakalim
valla o zaman hamileydin bak cocuk 1 yaşına girecek unut artik olanlarıHiçte değilsenin eve hırsız girdi o zaman sana yazacaktım korktum senden
Dimi yA bebe büyüdü yA virüs olmasa bebeğe kafe de parti yapacağım doğum günü için ama imkansız sankivalla o zaman hamileydin bak cocuk 1 yaşına girecek unut artik olanlarıyeni bi sayfa açtık
1 yaş partisi gereksiz zaten üzülme ya abi bebeğin fotolarını çekersin 1 yaş konseptli süper olurDimi yA bebe büyüdü yA virüs olmasa bebeğe kafe de parti yapacağım doğum günü için ama imkansız sanki
Hayırlısı bakalım masterchef izliyor musun1 yaş partisi gereksiz zaten üzülme ya abi bebeğin fotolarını çekersin 1 yaş konseptli süper olur