Bugün ne aldin kaç tl harcadin

yaa çocuğunu doğursun büyütsün bi bakalim 🤣
Hepsinde olmamıştı mesela, havayla da alakali olabilir diye düşünüyorum .
2 balkonum var, birinde kombi dolabı üzerinde sık sık yuva oluyor, bazen yumurta düşüyor balkona
Diğer balkonum gömme şeklinde tek cephe açık sıcak oluyor, orda olmuştu bit
Kovalıyorum sürekli yuva yapmasınlar diye

Merhaba kızlar,

Bu aralar harcama yapmıyoruz.

Internet bankaciligindan baktım banka doviz ve altın alımı icin acayip yuksek fiyatlar çekmiş, şok oldum. Kuyumcular zaten fırsatçı. Su saatten sonra yatırım yapmak mumkun değil. En iyisi TL de kalmak sanırım zor gunler icin bir mikter elde TL tutmak önemli. Zira doviz altin olsa bile bozdurmak mümkün olmayabilir.

Zeynep Gulru Zeynep Gulru eger illa sosyallessin istiyorsan evin karşısına gönder, annenler alir bırakır. Servis isi sıkıntılı görünüyor. Ama bu yıl olaganustu bir donemden geçiyoruz su an gondermemek daha iyi sanki. Boyle bir donemde 1 yil kaybetse bile toparlar, yaşı cok da büyük değil. Kitaplarını alip aksamlari biraz ilgilenseniz yeterli olur bence. Zaten cizgifilmden vs kapıyorlar.

Hepsinde olmamıştı mesela, havayla da alakali olabilir diye düşünüyorum .
2 balkonum var, birinde kombi dolabı üzerinde sık sık yuva oluyor, bazen yumurta düşüyor balkona
Diğer balkonum gömme şeklinde tek cephe açık sıcak oluyor, orda olmuştu bit
Kovalıyorum sürekli yuva yapmasınlar diye
inşallah olmaz bit benim balkonda çok sıcak 🤯

Bine uğradım buzdolabı poşeti bşrz domates ve salatalık aldım kendime çorap aldım 13 e yakın tuttu. Annemin yaptıgım karnıyarık vardı onu ısıttı cacık yaptım abimle beraber yedik annemle kızlar kardeşimin yanına gittiler denize girsinler dedik 2 gün sonra gelecekler çok özledim kızlarımı

Bugün nevresimler değişti çamaşırlar yıkandı evi süpürdüm sildim toz aldım halıları sildim camların önleri tamam . Bebek uyudu şimdi salçalı makarna yedim bebek kavanoz maması . Kurabiye yapacağım çay demleyeceğim o pişerken az ütü var ortadan kalksın😍 oğlumla oyun oynadık teyzemle filan konuştum markete gittik 2 ekmek . Güzel geçti bugün

Canım bir çeşit taze kekik aslında, bak ben bu linkteki gibi yapıyorum. Salamura şeklinde.
Salatasına taze soğan, domates, zeytinyağı ve tuz katıyorum. Çok güzel bir meze.
Tesekkur ederim aciklaman icin, internetten kurutulmus sebze siparisi verirken zahter de gormustum, sen de yazinca merak ettim.

Coooook pahalı😭 etle yarışır

Zeynep ben hic uğraşmıyorum zaten yaz kış ayni fiyat... hatta yemeklere hazir konserve domates kullanıyorum.
Tazesi konservenin 3-4 katı fiyat anlamıyorum 😡
Ya ben de pek yapmiyordum ama gecen sene yapmistim bu sene de kayinvalidem yapti sagolsun. Fiyat kisin 1$ falan artiyor cok artmiyor ama tadi yazin ki kadar guzel olmuyor, cok degil zaten toplasan 15 kilodan falan yaptik, biz kalabaligiz cogunu menemene kullaniriz. Yemeklere ben de hazir konserve kullaniyorum, Hunt in crush i guzel oluyor.

Merhaba kızlar,

Bu aralar harcama yapmıyoruz.

Internet bankaciligindan baktım banka doviz ve altın alımı icin acayip yuksek fiyatlar çekmiş, şok oldum. Kuyumcular zaten fırsatçı. Su saatten sonra yatırım yapmak mumkun değil. En iyisi TL de kalmak sanırım zor gunler icin bir mikter elde TL tutmak önemli. Zira doviz altin olsa bile bozdurmak mümkün olmayabilir.

Zeynep Gulru Zeynep Gulru eger illa sosyallessin istiyorsan evin karşısına gönder, annenler alir bırakır. Servis isi sıkıntılı görünüyor. Ama bu yıl olaganustu bir donemden geçiyoruz su an gondermemek daha iyi sanki. Boyle bir donemde 1 yil kaybetse bile toparlar, yaşı cok da büyük değil. Kitaplarını alip aksamlari biraz ilgilenseniz yeterli olur bence. Zaten cizgifilmden vs kapıyorlar.
Bilgilendirme gondermisler, anaokulu ogrencileri evlerine en yakin okula verilecekmis, annemler alip birakir, servisten kurtuluruz. Simdilik kaydini yaptiracagim ama duruma gore gondermeyecegim. On-line egitimde annemlerin faydasi olmaz, kendi de idare edemez cok kucuk, aksamlari ben ilgilenecegim, zaten her gun bir seyler yapiyoruz, iki sayfa kelime yazip birakiyorum, o da karsilarina yaziyor, eve gidince kontrol ediyorum, sayilar, okumalar ama bazen cok yorgun oluyorum, bugun yapmayalin diyorum, yani okul gibi olamiyor, cok da sorun degil seneye toparlariz insallah.

Ya kızlar keşke videoyu size buraya yükleye bilsem ama belki görmüşsünüzdür 😂😂😂
adamın biri balkondan aşağıdakilerle kavga yapıyor ,küfürler havada uçuşuyor ,balkonda ne varsa aşağıdakilerin üzerine atıyor ,aşağıdakiler aynı şekilde.
Sonra balkondaki adam mutfağa gidiyor tencereleri aşağı atarken kendi de düşüyor aşağı😂
Anlatılmaz görmeniz lazım

Ya kızlar keşke videoyu size buraya yükleye bilsem ama belki görmüşsünüzdür 😂😂😂
adamın biri balkondan aşağıdakilerle kavga yapıyor ,küfürler havada uçuşuyor ,balkonda ne varsa aşağıdakilerin üzerine atıyor ,aşağıdakiler aynı şekilde.
Sonra balkondaki adam mutfağa gidiyor tencereleri aşağı atarken kendi de düşüyor aşağı😂
Anlatılmaz görmeniz lazım
Aksam esim gosterdi ben adam dusunce bi dondum, bir sey oldumu merak ettim, sonrasi yoktu, bence kesin bir sey olmustur betona cakildi.

X