- 8 Şubat 2011
- 16.401
- 27.658
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #71.821
Tamam haberleşelimAnlaştık o zaman sana haber veririm alınca yeri kolay zaten pazarın hemen girişinde ilk yer ürünleri cok güzel aklında bulunsun
her sene oluyo mu bu kasırga tv programlarında görüyorum izliyorum hepMerhaba kizlar,
Heyecanlı bir gün geciriyoruz, bikac saat sonra kasırga gelecekbir o eksikti.
Elektrik ve su kesintisi, cam kırılması vs icin acil durum planlarımızı yaptık. Bebek icin ekstra onlemler aldık.
Esim dün bilgisayarina mouse siparis etmis, bana vitamin $70 harcamış.
Okul açılmadan halletmem lazım benimde cam kapı perde falan büyük bir temizlik yapıp döneme başlayacağım denersin hangisi sana uygun olursa çağırırsınTamam haberleşelim1 Eylül gibi yine perde yıkayacağım ben evi detaylı temizleyeceğim izne gidersek te geri dönüşte yardımcı almaya başlayacağım karşı komşunun evine bir kadın geliyormuş çok memnundum dedi bi onu denerim eğer olmazsa senin eve gelen kadına bakayım diyorum
Kasırga mı? Basladi, 1-2 saate kadar gidecek ama korktugumuz kadar olmadı
Guney kısmı Miami taraflarını her yıl vuruyor bu mevsimde. Biz baya kuzeydeyiz etkisi buraya kadar geliyor. Bazen gelene kadar etkisi geçiyor. Burada bikac yilda bir etkili oluyormuş.her sene oluyo mu bu kasırga tv programlarında görüyorum izliyorum hep
Oo süper geyiklinin suyu çok temiz ama cokkk soğukKızlar
Biz gene yerimizde duramadıkyoldayız birden karar verip hazırlanıp çıktık geyikli’ye gidiyoruz. (Çanakkale)
bir günlük rezervasyon yaptık küçük bir otelden. Memnun kalırsak birkaç gün uzatabiliriz beğenmezsek bir gün kalıp denize girip geri döneceğiz.
Hayırlı olsun canımMerhaba kizlar
Bugun arabayi teslim aliyoruz.. Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin..
Domatesi hallettim biraz bamya koymam lazim hic bir seye yetisemiyorum ya