Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hayır canım.
Biraz dargınım ben kayınvalideme kolay kolay gitmem 😡
Sen gitmezsen o gelir😂Benimkiyle masallah sorun yok inş olmazda.Yaslı annesi vardı onunla meşguldü şimdi vefat etti anneanne boşluğa düştü kayınvalide.Eşimde bayramda gidelim mezarlıga götürürüm annemi dedi tamam dedim:KK14:

Yakın oturanlar solumasın havayı evde camı pencereyi kapayıp altlara ıslak havlu koysun diyorlar. Bilmiyorum yakın mısın canım ama dikkat et sende.

Ben bulundugum yere gore en yakinim. Ama arada mesafe var ve ruzgar yonu
Hos bir felaket gelmisken ha bana ha baskasina inan uzagim demem diyemem

Selam kızlar
Çok üzüldüm patlamaya umarım can kaybı olmaz 🙏
E Esila09 köpek çok tatlı büyük hayır işledin tebrik ederim
pure hazel pure hazel keçi sütüne alışkın olmayınca ağır geliyor ama çok faydalı keske çocukların içse yada yoğurdunu yese
tuce_tuce tuce_tuce yakışıklı nasıl oldu
Zam oranlarıda hayırlı olsun harca harca bitmez 😂😂
Dün akşam kv geldik minik kucağımdan inmedi korktu gecede uyanıp etrafını inceledi ağladı yerini yadırgadı bugün daha iyi
Ufak ufak kv evini temizleyecegim halıları göndereceğiz
Kiraz dut kayısı meyveler olmuş mis gibi eşim çocukları bahçeye götürecek ben biraz ev ile uğraşacağım
Zeyno oğluş daha iyi birşey yedirmek istediğim zaman yemiyorsa sen bilirsin diyip kaldırıyorum baya etkili oldu bence 🤣

Sen gitmezsen o gelir😂Benimkiyle masallah sorun yok inş olmazda.Yaslı annesi vardı onunla meşguldü şimdi vefat etti anneanne boşluğa düştü kayınvalide.Eşimde bayramda gidelim mezarlıga götürürüm annemi dedi tamam dedim:KK14:
Biz izin açılır açılmaz gideceğiz malum beni çok özlemişlerdir 🤣🤣

X