Bugün ne aldin kaç tl harcadin

strawberry_cake strawberry_cake kuzeninin çocuklarını uyarması gerekirdi. Hiç sevmem öyle davrananları. Kendi evinde ne yaparsan yap ama bir yere gittiğinde dikkat etmelisin.
Haddim olmayarak söylüyorum ama kocanla acaba bir aile terapistine mi gitseniz?
Aile terapistinin çözüm olacağını düşünmüyorum malesef çünkü aramizda bir iletişim sorunu yok. Eşim rahatına düşkün olduğu için böyle davraniyor.

Çeyrek altınlardan böyle terliğiniz olduğunu düşünsenize 😅😂
Screenshot_20200628_180458_com.instagram.android.jpg

Ayyy kıyamamm😔 bu yasta hayırlısı olsunu da kavrayamaz ki yawrum. Bakarsınız cok daha güzel şeyler olur.

Ama bence bu devirde bir çocuğun boyle bir seyi amaç edinip onun icin çalışması, bilinçli davranması çok güzel, cok hoşuma gitti, aferin ona.

Çok çok çok daha güzelleri kısmet olsun inşallah🤗

strawberry_cake strawberry_cake neden hemen boşanacak misin diye sordu ki şimdi bu adam.
Aklında biri veya başka birşey olmasın.

Sen şu şekilde sor.
Benden ayrılmak mı istiyorsun. Bunu neden dile getiriyorsun de bakalim
Her kadından ana her adamdan baba olmuyor maalesef.Babalıgı kaldıramıyor buda rahatına düşkün hayat kalitesi düşsün istemiyor aynı memleketteler anasındanda yüz buluyor.Normal bir insan olsa oğlum git evine karın yalnız çocuklarla der yada onları niye getirmedin der bunun kayınvalidede sorunlu

strawberry_cake strawberry_cake neden hemen boşanacak misin diye sordu ki şimdi bu adam.
Aklında biri veya başka birşey olmasın.

Sen şu şekilde sor.
Benden ayrılmak mı istiyorsun. Bunu neden dile getiriyorsun de bakalim
Böyle sorarsa bana güvenmiyormusun der güven sorunları yok sorumsuz adam ona dokunmayacak sorumluluk almayacak

Ayyy kıyamamm😔 bu yasta hayırlısı olsunu da kavrayamaz ki yawrum. Bakarsınız cok daha güzel şeyler olur.

Ama bence bu devirde bir çocuğun boyle bir seyi amaç edinip onun icin çalışması, bilinçli davranması çok güzel, cok hoşuma gitti, aferin ona.

Çok çok çok daha güzelleri kısmet olsun inşallah🤗
Hakkında hayırlısı olsun inş daha güzel kapılar acılır🤲
Sağolun kızlar🥰🥰🥰

Şimdi uyuyor bu sefer de ben kendimi tutamadım ağlıyorum rabbim hepimizin yavrularının bahtını kaderini açık etsin😭😭😭😭

X