- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 36
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #69.161
Sorumsuz ne çok insan varBu arada durduk yere masraf cikti. Dün kuzenim uğradı iki kızıyla kızları 9 ve 8 yaslarinda. Kızın park yatağını mutfağa birakmistim gün icerisinde yanimda dursun diye. Kızları içine girdi uyardım bu bebegin yatağı siz büyüdünüz artık falan dedim annelerinin yanında söyledimki anneleride uyarsın kızları ama hiç sesini etmedi. Bir ara kızla ilgilenirken girdiler yine içine yatagin kenarını kırdılar yatagin bir tarafi komple coktu bugun. Onlar yatagin kenarina cikarken bir ses geldi tahmin etmistim kirildigini ama dün çökme olmadi Bugün baktim ice doğru kendiliginden coktu kenari. Kullanılacak halde değil yatak artık. Yurt disindan getirtmistim kardesim haftaya gelecek turkiyeye hesabina para gonderecegim yenisini alacak.
Annemde söyle diyor ama huyları biraz değişik büyük bir olay haline getirirler ailecek. Bundan sonra mesafeli davranacağım zaten kizada zarar verecekti neredeyse. Kızın mamasını hazırlarken ellerinden tutup kollarını havaya kaldırarak cikardi beşiğindenKuzeninin ödemesi lazım
yerinde olsam cocukları alır anneme giderdim bir hafta yemeksiz temizliksiz kalsınBenim kiz bugun çok huysuz bütün gün ağladı durdu hala mızmız. Belime ağrı girdi taşımaktan. Eşime yemek yapamadım melemen yapayım kiz durmuyor diye mesaj attım ben carşıya gidiyorum o zaman dedi. Bencil herif. Köyden geldiğinden beri surat asip duruyor neyin var diyorum hayattan sogudum cocuklu hayat bana gore degilmis bilmem ne. Gidip bekar yasasaydin o zaman tum zorluklari omuzlarima yiktigi gibi birde o bunalima giriyor. Keşke hiç evlenmeseydim bu adamla. Keşke zamanı geriye alma imkanımız olsa
Onların evine ne zaman gittiysem gözüm hep oğlanda olur bir yere zarar vermesin diye. Keşke dediğin gibi herkes aynı hassasiyeti gösterse.Sorumsuz ne çok insan var
Ben olsam yerin dibine girerdim yenisini alırdım
Evet obaktım canım şişesinde vitma mı yazıyor
Kullanın bakalım iyi gelecek mi
Annemlerde rahat etmiyorum ya. Ama onunla konuşmayı düşünüyorum mesaj atacaktim vazgectim çok rahatsız oluyorsa gitsin bir süre babasinin evinde kalsın. Ben evimde rahatım rahatsız oluyorsa çekip gidebilir. Benimde psikolojimi bozdu artık ya kizim doğduğundan beri söylenip duruyor bunu hic yapmayacaktık çocuksuz rahattık çocuk bana göre değil. Ay parcasi gibi saglikli iki tane yavrusu var tamam cocuk bazen bunaltiyor ama hepten keske bunlar olmasaydi demekte nankorluktur sukursuzluktur. Insanlar çocuk sahibi olmak için ne mücadeleler veriyor. Dun bir arkadasliyla konusurken bazen basimi alip gidesim var cocuklar yuzunden falan diyordu. Cok sorumluluk aliyormus gibi birde sikayet ediyor.yerinde olsam cocukları alır anneme giderdim bir hafta yemeksiz temizliksiz kalsın
Çocukları da görmesin özlesin biraz kıymet bilsin
Çok ileri gitmişAnnemlerde rahat etmiyorum ya. Ama onunla konuşmayı düşünüyorum mesaj atacaktim vazgectim çok rahatsız oluyorsa gitsin bir süre babasinin evinde kalsın. Ben evimde rahatım rahatsız oluyorsa çekip gidebilir. Benimde psikolojimi bozdu artık ya kizim doğduğundan beri söylenip duruyor bunu hic yapmayacaktık çocuksuz rahattık çocuk bana göre değil. Ay parcasi gibi saglikli iki tane yavrusu var tamam cocuk bazen bunaltiyor ama hepten keske bunlar olmasaydi demekte nankorluktur sukursuzluktur. Insanlar çocuk sahibi olmak için ne mücadeleler veriyor. Dun bir arkadasliyla konusurken bazen basimi alip gidesim var cocuklar yuzunden falan diyordu. Cok sorumluluk aliyormus gibi birde sikayet ediyor.
Valla umrumda değil paşa gönlü bilir bu sorumluluğu taşımak istemiyorsa kapı açık gidebilir istediğinde. Benim onum her türlü açık çocuklarımı alır yurt dışına yerleşirim mesleğim var orda zaten kimseye minnetim olmaz.Çok ileri gitmiş
Ne demek istiyormuş yani açık açık söylesin.
Kapıyı kitle şu adamı eve alma ya yeter artıkAnnemlerde rahat etmiyorum ya. Ama onunla konuşmayı düşünüyorum mesaj atacaktim vazgectim çok rahatsız oluyorsa gitsin bir süre babasinin evinde kalsın. Ben evimde rahatım rahatsız oluyorsa çekip gidebilir. Benimde psikolojimi bozdu artık ya kizim doğduğundan beri söylenip duruyor bunu hic yapmayacaktık çocuksuz rahattık çocuk bana göre değil. Ay parcasi gibi saglikli iki tane yavrusu var tamam cocuk bazen bunaltiyor ama hepten keske bunlar olmasaydi demekte nankorluktur sukursuzluktur. Insanlar çocuk sahibi olmak için ne mücadeleler veriyor. Dun bir arkadasliyla konusurken bazen basimi alip gidesim var cocuklar yuzunden falan diyordu. Cok sorumluluk aliyormus gibi birde sikayet ediyor.
Yalnız bunlarda yetenek arttıkça yaramazlik da artıyor. Bir dakika gözünü ayırmaya gelmiyor. Evin her yerinde değişiklikler yapıyoruz biz de.Krizler bende de varNapalim,alistirmadilar ki hiç bünyeyi.Uykusuzluk nedir bilmiyordum ve herkese de güzel güzel anlatiyodum.Sanirim havam söndü
Acaba ne zaman yürürler şimdi de o heyecanım başladıSizde çıkan dişler alt miydi? Çok çabuk buyuduler ya..İçimi hüzün kapladı şimdide
Moral olarak iyiyim,bugün harcama yapmıyorum kesin kararimdir
Tesekkurler bilgi icinben hesabımın olduğu bankadan fon alıyorum ama öyle çok bilgim yok. Çeşitleri var altına borsaya endeksli vs gibi.. ben risksiz olandan alıyorum para piyasası fonu diye geçiyor benim bankada..vadeli gibi işliyor aslında. Yanılmıyorsam getirisinin yuzde 10 oranında stopaj kesiliyor.
Bazı kadınların bu rahatlığı beni deli ediyor.sanki onların çocukları istedikleri her yerde herşeyi yapabilirlerBu arada durduk yere masraf cikti. Dün kuzenim uğradı iki kızıyla kızları 9 ve 8 yaslarinda. Kızın park yatağını mutfağa birakmistim gün icerisinde yanimda dursun diye. Kızları içine girdi uyardım bu bebegin yatağı siz büyüdünüz artık falan dedim annelerinin yanında söyledimki anneleride uyarsın kızları ama hiç sesini etmedi. Bir ara kızla ilgilenirken girdiler yine içine yatagin kenarını kırdılar yatagin bir tarafi komple coktu bugun. Onlar yatagin kenarina cikarken bir ses geldi tahmin etmistim kirildigini ama dün çökme olmadi Bugün baktim ice doğru kendiliginden coktu kenari. Kullanılacak halde değil yatak artık. Yurt disindan getirtmistim kardesim haftaya gelecek turkiyeye hesabina para gonderecegim yenisini alacak.
Annemlerde rahat etmiyorum ya. Ama onunla konuşmayı düşünüyorum mesaj atacaktim vazgectim çok rahatsız oluyorsa gitsin bir süre babasinin evinde kalsın. Ben evimde rahatım rahatsız oluyorsa çekip gidebilir. Benimde psikolojimi bozdu artık ya kizim doğduğundan beri söylenip duruyor bunu hic yapmayacaktık çocuksuz rahattık çocuk bana göre değil. Ay parcasi gibi saglikli iki tane yavrusu var tamam cocuk bazen bunaltiyor ama hepten keske bunlar olmasaydi demekte nankorluktur sukursuzluktur. Insanlar çocuk sahibi olmak için ne mücadeleler veriyor. Dun bir arkadasliyla konusurken bazen basimi alip gidesim var cocuklar yuzunden falan diyordu. Cok sorumluluk aliyormus gibi birde sikayet ediyor.
sanki çocuklarla ilgileniyomuş gibi bide laf söylüyo senin duygularını nasıl içselleştirse artıkAnnemlerde rahat etmiyorum ya. Ama onunla konuşmayı düşünüyorum mesaj atacaktim vazgectim çok rahatsız oluyorsa gitsin bir süre babasinin evinde kalsın. Ben evimde rahatım rahatsız oluyorsa çekip gidebilir. Benimde psikolojimi bozdu artık ya kizim doğduğundan beri söylenip duruyor bunu hic yapmayacaktık çocuksuz rahattık çocuk bana göre değil. Ay parcasi gibi saglikli iki tane yavrusu var tamam cocuk bazen bunaltiyor ama hepten keske bunlar olmasaydi demekte nankorluktur sukursuzluktur. Insanlar çocuk sahibi olmak için ne mücadeleler veriyor. Dun bir arkadasliyla konusurken bazen basimi alip gidesim var cocuklar yuzunden falan diyordu. Cok sorumluluk aliyormus gibi birde sikayet ediyor.
Çocukların yaslarıda çok yakın tüm sorumluluk annede ondanda oluyor Eşide anlayışsız Allah yardımcısı olsunya canım sizin çocuklar biraz huysuz galiba, ikinizde çocuklardan yakınıyorsunuz, hadi sen sürekli çocuklarlasın ondan yoruluyorsun,eşin böyle yaptıkça çocuklarda hissediyordur,ondan huysuzlanıyorlardır.Ailece psikolojik destekmi alsanız acaba?
Tesekkurler bilgi icinEvet galiba benim gördüğüm de pra piyasasi fonu. Risksiz olması ve uzun vadeli olmasi güzel. Stopaj oranı baya yüksek ama