Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sorumsuz ne çok insan var
Ben olsam yerin dibine girerdim yenisini alırdım

Kuzeninin ödemesi lazım
Annemde söyle diyor ama huyları biraz değişik büyük bir olay haline getirirler ailecek. Bundan sonra mesafeli davranacağım zaten kizada zarar verecekti neredeyse. Kızın mamasını hazırlarken ellerinden tutup kollarını havaya kaldırarak cikardi beşiğinden arkamı dönüp baktığımda neye uğradığımı şaşırdım kizi aldim hemen ne yapıyorsun o daha küçük dedim kolu çıkar allah korusun. Hahaha gülüyordu sen hiç böyle tutmuyormusun diyordu birde. Etrafimda normal insan yok vallahi yada anormallik bende

yerinde olsam cocukları alır anneme giderdim bir hafta yemeksiz temizliksiz kalsın
Çocukları da görmesin özlesin biraz kıymet bilsin

yerinde olsam cocukları alır anneme giderdim bir hafta yemeksiz temizliksiz kalsın
Çocukları da görmesin özlesin biraz kıymet bilsin
Annemlerde rahat etmiyorum ya. Ama onunla konuşmayı düşünüyorum mesaj atacaktim vazgectim çok rahatsız oluyorsa gitsin bir süre babasinin evinde kalsın. Ben evimde rahatım rahatsız oluyorsa çekip gidebilir. Benimde psikolojimi bozdu artık ya kizim doğduğundan beri söylenip duruyor bunu hic yapmayacaktık çocuksuz rahattık çocuk bana göre değil. Ay parcasi gibi saglikli iki tane yavrusu var tamam cocuk bazen bunaltiyor ama hepten keske bunlar olmasaydi demekte nankorluktur sukursuzluktur. Insanlar çocuk sahibi olmak için ne mücadeleler veriyor. Dun bir arkadasliyla konusurken bazen basimi alip gidesim var cocuklar yuzunden falan diyordu. Cok sorumluluk aliyormus gibi birde sikayet ediyor.

Çok ileri gitmiş
Ne demek istiyormuş yani açık açık söylesin.

Çok ileri gitmiş
Ne demek istiyormuş yani açık açık söylesin.
Valla umrumda değil paşa gönlü bilir bu sorumluluğu taşımak istemiyorsa kapı açık gidebilir istediğinde. Benim onum her türlü açık çocuklarımı alır yurt dışına yerleşirim mesleğim var orda zaten kimseye minnetim olmaz.

Kapıyı kitle şu adamı eve alma ya yeter artık

Yalnız bunlarda yetenek arttıkça yaramazlik da artıyor. Bir dakika gözünü ayırmaya gelmiyor. Evin her yerinde değişiklikler yapıyoruz biz de.

Ayaga kalkma cok önemli bir atılımdı, birde iki ayak üzerinde durmak resmen evrim Yürüme yakındır diye düşünüyorum. Yürüyünce de düşme ve yaramazlik artacak dişler altta bizimkinin de

Zaman gerçekten cok çabuk geçiyor huzunlenmemek elde değil hicbir sey eskisi gibi olmayacak bir daha. O yuzden bugünlerin iyice tadini çıkarmaya, her ani beynime kazımaya calisiyorum ben de.

Keske ben de harcama yapmasam

Tesekkurler bilgi icin Evet galiba benim gördüğüm de pra piyasasi fonu. Risksiz olması ve uzun vadeli olmasi güzel. Stopaj oranı baya yüksek ama

Bazı kadınların bu rahatlığı beni deli ediyor.sanki onların çocukları istedikleri her yerde herşeyi yapabilirler kendi evinde çocuklar bu kadar rahat hareket edemiyorlardır eminim

ya canım sizin çocuklar biraz huysuz galiba, ikinizde çocuklardan yakınıyorsunuz, hadi sen sürekli çocuklarlasın ondan yoruluyorsun,eşin böyle yaptıkça çocuklarda hissediyordur,ondan huysuzlanıyorlardır.Ailece psikolojik destekmi alsanız acaba?

sanki çocuklarla ilgileniyomuş gibi bide laf söylüyo senin duygularını nasıl içselleştirse artık

Çocukların yaslarıda çok yakın tüm sorumluluk annede ondanda oluyor Eşide anlayışsız Allah yardımcısı olsun

Eşime mesaj attım istersen bir süre babanların evinde kal dusun tasin dedim. Annesi ve babası köyde zaten. Benden bosanacakmisin dedi bende benim öyle bir niyetim yok dedim ama sen cocuklarinla ailenle birlikte olmaktan mutlu değilsin böyle aile olmaz dedim.

Eklentiler

• 20200701_192829.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 174
Tesekkurler bilgi icin Evet galiba benim gördüğüm de pra piyasasi fonu. Risksiz olması ve uzun vadeli olmasi güzel. Stopaj oranı baya yüksek ama

gelir üzerinden ama stopaj. Mesela ayda 100 tl arttı paranız onun yuzde 10 u anaparanın değil.(Stopaj oranından da çok emin değilim ama nette vardır kesin).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…