Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok iyi fiyata yıkatmışsın canım
Ben 2 senede bir yıkatıyorum 2 tane üçlü 2 tane tekli yıkattım iki yıl önce 150 tl ye yıkamışlardı bu senede eylül ayında yıkatıcam yine bende yemek masasının sandalyelerinide yıkatıcam çünkü bizde salonda oturuyoruz kirleniyor açık renk

öğrencimin abisinin şirketi yıkadı. Biraz uygun oldu o yüzden. Geçen yıl da başka bir firmaya 180e yıkatmıştım bu yıl sorduğumuzda o 240 dedi

Günaydın kızlar klimanin olduğu odada yattık her yerim tutuldu 🙄🙄
Geçmiş olsun canım😘😘

Biz de klimada yatıyoruz ama bişey olmuyor 🤪🤪
Günaydın.
koltuklarımı yıkattım sabah. 3-2-1 koltuk takımı ve 6 sandalye 180₺ verdim.
Ne kadar pahalı yıkamışlar bizim burda daha ucuz😱😱
Çok iyi fiyata yıkatmışsın canım
Ben 2 senede bir yıkatıyorum 2 tane üçlü 2 tane tekli yıkattım iki yıl önce 150 tl ye yıkamışlardı bu senede eylül ayında yıkatıcam yine bende yemek masasının sandalyelerinide yıkatıcam çünkü bizde salonda oturuyoruz kirleniyor açık renk
Heryerde pahalı bi tek bizim bırda ucuz herhalde bende geçen sene yıkattım 2 üçlü 1 tekli 70 tl idi
Sandalyelerin tanesi de 5 tl 🤪🤪🤪

Kızlar☹️
Oğlum,eşime yavsak dedi.
Şok olduk. Eşim sorguluyor şimdi belli etmeden nerden duyduğunu.
Orduevi nde bahçede çocuklarla oynamıştı. Ordan duydu herhalde.
Tekrarlamasa bari😡
ayy inşallah üsteleyince unutmaz bizim lojmanda bi cocuk vardi annesi çalışıyordu yazın aksama kadar sokaktaydı lojmanın önü dışarı çıkamaz diye bi kadın öğle yemeğini yediriyodu sadece annesi gelene kadar sokaktaydı yani 5 yaşlarında öyle küfürler ediyodu ki şok olmuştum sokakta öğreniyorlar 😢 arkadaşımın oğlu da neler diyo oğlumla aynı yaşta küfür öğretip söyleyince gülen gerizekalilar öğretmiş hep

Kızlar☹
Oğlum,eşime yavsak dedi.
Şok olduk. Eşim sorguluyor şimdi belli etmeden nerden duyduğunu.
Orduevi nde bahçede çocuklarla oynamıştı. Ordan duydu herhalde.
Tekrarlamasa bari😡

Çocuklardan duymuştur tabi ki canım. Hemen hafızaya kaydediyorlar biliyorsun.

sakin bir uyarı Yaparsanız bir daha tekrarlamaz inşallah

Normalde şarktan dönecek adam ama yine bir çıkmaza attılar zaten 6yıldır aile hayatı yok.Birde 2-3 yıl sonra şark gelir yine diyorlarmış batıyıda mahvettiler geçen sefer bu seferde öyle olacak.Sürekli flört halindeyiz biz ortada çocuk olmasa evliyim falan demem o derece yani.Artık bizi hayattan soğuttular.Okadar sıvas tokat yazdık ona bile layık görmediler.Tercih dışı vermişler üstelik olmayan bir birlik ve yerinde yok ne olacağı belirsiz bir birlik.İzmir görüşülüyormuş oda net değil Urfa deseler Urfa’ya görevlendirme olacak öyle salak bir durum.İsyan etmek istemiyorum ama artık kendime tesellide bulanıyorum Şafak sayıyorduk gelecek diye ondanda vazgeçtik sürekli bir çıkmaz bir ihtimal düşünme halindeyiz ama düşün düşün sonuçta yok muhattap ta yok
Allahım en kısa zamanda sizin için en hayırlı yeri nasip eder, birlikte hayatınıza devam edersiniz inşallah canım.Tüm asker,polis,güvenlik güçlerimizi Allah korusun.İyi düşün sen inşallah bu sefer herşey yoluna girecek

Çorbayı yaptım tam köfteyi yapacaktım buzlukta yoktu. Hava o kadar sıcak ki bıraktım her şeyi çocukları yıkadım duş aldım bir rehavet çöktü kaldım öyle..
pure hazel pure hazel çocuklar duyuyor bir yerden hele okul zamanı serviste sınıfta bir şeyler duyup geliyorlar anlamını bile bilmiyorlar devamlı duymazsa unutuyorlar zaten.

X