Bugün ne aldin kaç tl harcadin

öğrencimin abisinin şirketi yıkadı. Biraz uygun oldu o yüzden. Geçen yıl da başka bir firmaya 180e yıkatmıştım bu yıl sorduğumuzda o 240 dedi

Günaydın kızlar klimanin olduğu odada yattık her yerim tutuldu
Geçmiş olsun canım

Biz de klimada yatıyoruz ama bişey olmuyor
Günaydın.
koltuklarımı yıkattım sabah. 3-2-1 koltuk takımı ve 6 sandalye 180₺ verdim.
Ne kadar pahalı yıkamışlar bizim burda daha ucuz
Heryerde pahalı bi tek bizim bırda ucuz herhalde bende geçen sene yıkattım 2 üçlü 1 tekli 70 tl idi
Sandalyelerin tanesi de 5 tl

Kızlar
Oğlum,eşime yavsak dedi.
Şok olduk. Eşim sorguluyor şimdi belli etmeden nerden duyduğunu.
Orduevi nde bahçede çocuklarla oynamıştı. Ordan duydu herhalde.
Tekrarlamasa bari
ayy inşallah üsteleyince unutmaz bizim lojmanda bi cocuk vardi annesi çalışıyordu yazın aksama kadar sokaktaydı lojmanın önü dışarı çıkamaz diye bi kadın öğle yemeğini yediriyodu sadece annesi gelene kadar sokaktaydı yani 5 yaşlarında öyle küfürler ediyodu ki şok olmuştum sokakta öğreniyorlar arkadaşımın oğlu da neler diyo oğlumla aynı yaşta küfür öğretip söyleyince gülen gerizekalilar öğretmiş hep

Kızlar☹
Oğlum,eşime yavsak dedi.
Şok olduk. Eşim sorguluyor şimdi belli etmeden nerden duyduğunu.
Orduevi nde bahçede çocuklarla oynamıştı. Ordan duydu herhalde.
Tekrarlamasa bari

Çocuklardan duymuştur tabi ki canım. Hemen hafızaya kaydediyorlar biliyorsun.

sakin bir uyarı Yaparsanız bir daha tekrarlamaz inşallah

Allahım en kısa zamanda sizin için en hayırlı yeri nasip eder, birlikte hayatınıza devam edersiniz inşallah canım.Tüm asker,polis,güvenlik güçlerimizi Allah korusun.İyi düşün sen inşallah bu sefer herşey yoluna girecek

Çorbayı yaptım tam köfteyi yapacaktım buzlukta yoktu. Hava o kadar sıcak ki bıraktım her şeyi çocukları yıkadım duş aldım bir rehavet çöktü kaldım öyle..
pure hazel çocuklar duyuyor bir yerden hele okul zamanı serviste sınıfta bir şeyler duyup geliyorlar anlamını bile bilmiyorlar devamlı duymazsa unutuyorlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…