- 15 Nisan 2017
- 3.320
- 8.628
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #68.941
Ailecek öyleler ya türünün son örneği. Genlerinde bir sıkıntı var. Bir tek ben değil herkes onların tuhafligiyla ilgili konuşuyor.Senin koca numune gibi ya benzeri yok çok özür dilerim çok sinir oluyorum eşine
Hangi şarkıydı kızzzzoğlan yine çıldırtma günün de şarkı söyleme diyo cok üzücü şarkı diye ağladı o kadar içli söylememiştim sesim yanık tabi ağlattı çocuğu
Allah yardımcın olsun canımAilecek öyleler ya türünün son örneği. Genlerinde bir sıkıntı var. Bir tek ben değil herkes onların tuhafligiyla ilgili konuşuyor.
Amin canimAllah yardımcın olsun canım
insan insanı böyle sever mi diye makinayı boşaltırken mırıldanıyorum kıııızHangi şarkıydı kızzzz
insan insanı böyle sever miiiiiiiiiiHangi şarkıyı söyledin kız
benim oğlumda aksam olmasin hep sabah olsun der . Geçen günde yaz bitince sonbahar gelmesin yaz 5 ay olsun diyoGünaydın kızlar
Benim oğlanda her gece uyumayacağım diye tutturuyor sabaha kadar oturacakmış. Onun özgürlüğünü kısıtlıyormusuz bilmem ne.. Her gece bir tribe girmeye başladı. Biz kızla kalktık kahvaltı yaptık uyanmıyor zorla kaldırdım imdi de koltukta uzanıyor. Bunların ergenliğini düşünemiyorum.
Yemeğim yok.Yayla çorbası fırında köfte yaparım diye düşünüyorum.
Haftasonu pilli diş fırçası aldım çocuklara 205 TL
Markette 160 TL harcadım.
benim oğlumda aksam olmasin hep sabah olsun der . Geçen günde yaz bitince sonbahar gelmesin yaz 5 ay olsun diyo
Allahtan benim ki sadece gecelere taktı mevsimleri karışmıyor şimdilik
Ayyy tuvalet terliği fenaaGunaydin herkese oğlanı anneme postaladım kendisinin yardımcı olmaya niyeti yok ipleri elime almaya karar verdim o gelmiyorsa ben gonderirim biraz baksın torununabende evdeki işleri halledeyim cuma günü temizlikçi bayan gelecek ama yinede el atılması gereken seyler var çamaşır utu dolap ici düzenleme falan. Dün aksam esimle normal konusurken durduk yere kabardı sen mukemmelliyetcisin idareci değilsin herşeyin iyisi olsun istiyorsun ama nasıl sesini yükseltti. Hayrola dedim ne bağırıyon. Anasiyla 3 gun kaldi beyni yandi yine. Yat kalk benim gibi biriyle evli olduğuna dua et dedim benim yerimde başkası dusseydi içinize gösterirdi size dünyanın kaç bucak oldugunu. Kıymet bilmezler. Evlenene kadar var oldugu halde paraya kiyamayip tuvalet terliğini bile yırtılınca iple diken bir örnek vardı gozunun önünde beni gozunde buyutmesi gayet normal aslinda. Keske gidip ananin karakterinde biriyle evlenseydin mutlu mesut yasar giderdiniz diyesim geldi tuttum kendimi. Önceleri olsaydi zoruma giderdi üzülürdüm şimdi umrumda bile değil. Keyfime bakacağım artık.
Güzel ve temiz oldu mu.Günaydın.
koltuklarımı yıkattım sabah. 3-2-1 koltuk takımı ve 6 sandalye 180₺ verdim.
Güzel ve temiz oldu mu.
Memnun kaldın mi
Ben çocuklari eski takımın olduğu küçük odada oynatiyorum.çok temiz oldu. Cok memnun kaldım. Tertemiz oldu. İki cocuklu ev koltuğu bir de açık renk :) istanbul anadolu yakasında yıkıyorlar. Dileyene numaralarını veririm.
Ben çocuklari eski takımın olduğu küçük odada oynatiyorum.
Büyük salonum tertemiz o yüzden.
Ama görüyorum reklamlarda vs merak ettim.
Bu küçük odayı götürmem belki cektlyatlar temiz değil diye. Ama yıkatip götürmek iyi fikir
Kızz benim kaynanada daha ne numaralar var bir bilsenAyyy tuvalet terliği fenaa
Benim arkadaş var Kıbrıs Türkü.
Babası çok cimri.
Kıbrıs'ta köylerde eski Rum evlerinde evin girişi sokak kapısından doğruca salona açılır.koridor yok.
Tuvalet bahcenin uzak bir köşesinde olur.
Damat tuvalete giderken kızın babası arkadan bagiriyormus .suyu az dök diye
Adamın kiraya giden daireleri var sterlin hesabı veriyor.
Her sene tütün eker devlete satar ama herşeyin hesabıni tutar
Çok iyi fiyata yıkatmışsın canımGünaydın.
koltuklarımı yıkattım sabah. 3-2-1 koltuk takımı ve 6 sandalye 180₺ verdim.