Herkese iyi akşamlar
Uyumayan bebe yapmışız koala gibi yaşıyoruz evde kucakta uyuyor bırakınca gözler kocaman açılıyor ve tepinmeye başlıyor
halbuki biz hakkimizi kullanmıştık ilk oğlum kolikti ve neredeyse 1 yıl sabaha kadar ayakta salliyordum yatağın ortasında ayağımda sallarken bende oturarak uyudum 1 yıl boyunca eşimle hergun ama biz o haklarımızı kullanmıştık diyoruz sürekli bebise tatliş tatliş bakıyor bize Öyle derken
Bugünün harcaması 10 tl simit (sabah kahvaltılarında arasına kaşar koyup tos makinasında basıyorum.)
2 ekmek 3 tl
Banyo mutfakta falan bozulun yerler kirilan kulplar falan vardi 50 tl yapı market.
Aylardır evde olmaktan buhran geçiriyorum geçen haftadan beri gün aşırı arabayla ormanlık alanlara gidiyoruz 1-2saat yürüyüp oturuyoruz bazen arabada oturuyoruz sahili arabada turluyoruz falan öyle idare etmeye çalışıyoruz.
Birde birşey sorucam 2 aylık aşımız var hafta o asi ares falan yapiyormuydu çok korkuyorum aşı yaptırmaktan.esim haftaya ise başlarsa ve akşam yada gece vardiyasında olursa eğer aşı yaptırdıktan sonra kayinvalidemlerde kalıcam ateşi falan olursa çok panik olurum onun için soruyorum ateş olurmu diye.1 aylık aşısında hemşire ağrı sızı ateş olmaz dedi ama yavrum 2 gün boyunca cook huzursuzdu.