Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Alışveriş yapmayacağım diye Kaç defa söz verdim ama üç senedir bir araba parası ödemişim ayda 2500-3500tl ödedim üç senedir ve bence çok büyük dev aptallık etmişim . Bazen 5400tl ödediğim oldu . O yüzden kabaca 3500tl ayda ödediğim ortalama borç üç senede 126bin TL ve çok büyük pişmanlığım var. Yanlış anlaşılmasın lütfen büyük şımarıklık benimkisi bütün hırsımı hevesimi bunaldığım her anı avm de ya da internet alışverişinden çıkardığım doğrudur. Ve boğazımdan keserek yine de alırdım hiç giymediğim dolap süsü ayakkabılarını. Çok pişmanım inanın. Ve buraya bu mesaj grubuna boşuna yazmıyorum. Sizlerden öğreneceğim şeyler var. Temmuzda kredi kartı taksitleri birden 93tl ye düşecek. Sonrasında aynı kredi kartı borcum varmış gibi kenara atacağım. İnşallah araba fiyatları düşer dolar Euro düşer diye dua edeceğim şimdi işsizim ve kenarda olan parayı çarçur ettim

biz de çok yedik canım..hepimiz aynı yollardan geçtik.. kaç ev parası yenildi içildi, millete yedirildi içirildi, evde dolaplara ayakkabı ceket parfüm olarak tıkıldı ben artık hesap bile yapamıyorum..neyse ki farkına varmışsın..benim önerim-ki ben böyle yapıyorum- kk borçlarını bitir ve kredi kartından taksitle altın al..evde nakit tutarsan para gider, borç ödüyor gibi biriktiririm diyen hiç kimse daha biriktiremedi..illaki borca girmelisin ama, altına gir..masrafı yok,derdi yok..al altınını at eve, unut, onun borcunu öde kk larına..ben böyle buldum çözümü

Geçen gün bi arkadsin babasina cok güldüm. Adam çok yaşli kiz . Arkadaş biseler aldikca saçina filan boyattikca diyor ki napican süsü püsü yeter artik alma . Seni alan aldi satan satti diyor

Söz de bugün harcama yapmayacaktim :)
Pazardan meyve yeşillik 20 TL
Çift jel 5.20 (stok için)
Mandalina 4 TL
Sigara 40 TL ( eşimden alırım bunu, ben artık bir paketi 4 gün falan içiyorum)
Ekmek 1.25

Günaydin herkese
Bugun para harcamayi düşünmüyorum
Giderse ekmege 3-5 lira gider
Yemek meselese beni kasıyor ne yapsam
Ağir olsun istemiyorum biraz kilo vermişken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…