Bugün ne aldin kaç tl harcadin

12 *3 36 tl
English home oda kokuları birden dört katı fiyatına çıkıp, sürekli yarı fiyatına, eski fiyatının 2 katına satılıyordu.
Biraz karışık oldu yani bir süredir 20 tl civarıydı

İndirimi görünce hemen aldım. :dondurma:
Pişmanmıyım hayır
Ama elimde çok olduğu için el havlusu, görüpte almak için mumluk ve çerçeve almadım.

Öğlen a101e gittim
torkunun ikili fermente sucuğu gelmiş 20 lira ondan aldım stoğa koydum
çelik çaydanlık 45ten 35e düşmüş ihtiyacım da vardı ama kampanyası bitmiş şansıma inat ettim almadım ben de
evdeki biraz daha idare eder

1 kilo hamsi 15 lira
1 kucuk paket misir unu 1 tl
Arkadasimizin babasi vefat etmisti aramizda para topladik 1 tepsi baklava almak icin 10 tl
Toplam 26 tl

Öğlen a101e gittim
torkunun ikili fermente sucuğu gelmiş 20 lira ondan aldım stoğa koydum
çelik çaydanlık 45ten 35e düşmüş ihtiyacım da vardı ama kampanyası bitmiş şansıma inat ettim almadım ben de
evdeki biraz daha idare eder
O sucuklar bana da uygun gibi geldi. Aksam bi bakarim belki

O sucuklar bana da uygun gibi geldi. Aksam bi bakarim belki
2 ayda bir kampanyayla geliyor canım ben hep alıyorum memnunum
ısıl işlem görmüş değil fermente olduğu için baya uygun tanesi 10 liraya geliyor diğer marketlerde tanesi 14 lira filan
salam sosis yenmiyor bizim evde bir sucuk işte
sucuklu yumurta menemen pizzaya vs koyuyorum

2 ayda bir kampanyayla geliyor canım ben hep alıyorum memnunum
ısıl işlem görmüş değil fermente olduğu için baya uygun tanesi 10 liraya geliyor diğer marketlerde tanesi 14 lira filan
salam sosis yenmiyor bizim evde bir sucuk işte
sucuklu yumurta menemen pizzaya vs koyuyorum
Kesinlikle salam sosis almiyorum bende yapilisini gördüm etle alakali degil zaten yaptiklari. Sucuk yeniliyor ama .

Dayanamadım 149,50 ye Fi dizisinde serenay sarıkayanın giydiği siyah triko elbiseyi aldım. Cüzdanımda 295tl var 150tl sini ilk gördüğüm ATM den kredi kartına yatıracağım eşime söz vermiştim ama tutamadım . Akşam evde yemek var ekmek de var başka harcamamız olmayacak Allah'ın izniyle.

Dayanamadım 149,50 ye Fi dizisinde serenay sarıkayanın giydiği siyah triko elbiseyi aldım. Cüzdanımda 295tl var 150tl sini ilk gördüğüm ATM den kredi kartına yatıracağım eşime söz vermiştim ama tutamadım . Akşam evde yemek var ekmek de var başka harcamamız olmayacak Allah'ın izniyle.
güle güle kullan :) ah şu diziler filmler nasıl etkiliyor değil mi?
hangi elbise o başta giydiği triko olan mı? nocturne marka olan?

güle güle kullan :) ah şu diziler filmler nasıl etkiliyor değil mi?
hangi elbise o başta giydiği triko olan mı? nocturne marka olan?
Evet cnm kendi sitesinde 299du ben başka alışveriş sitesinde yüzde elli indirimde görünce dayanamadım aldım. Bu dizeler zaten ev hanımlarına yapılıyor

ben de altına giydiği botları beğenmiştim bu arada :KK66:
nasıl biliyorlar biz kadınları tavlamayı...
Sağolasın cnm indirimde aldım ama yine de almasam iyiydi. Temmuza kadar hiç ayakkabı kıyafet almamam lazım kredi kartım fena patladı borcu kapattım biriken parayla ama bir şeyler aldıkça gene gelecek taksit. Herkesin kendince bir hedefi var.birikim yapmak başta zor diyorlar ama alışınca sevecekmişim bakalım başarırım inşallah

Sağolasın cnm indirimde aldım ama yine de almasam iyiydi. Temmuza kadar hiç ayakkabı kıyafet almamam lazım kredi kartım fena patladı borcu kapattım biriken parayla ama bir şeyler aldıkça gene gelecek taksit. Herkesin kendince bir hedefi var.birikim yapmak başta zor diyorlar ama alışınca sevecekmişim bakalım başarırım inşallah
aynen birikim yaptıkça para biriktiğini gördükçe insanın alası gelmiyor, harcama motivasyonu düşüyor...almanın sonu yok..o zaman sen de kendine bir süre ver ve asla bir şey almayacağım diye söz ver.. o sürede biriktirdiğin her kuruşu ya git dokunamayacağın bi vadeli hesaba ya da altına yatır..elde nakit durunca harcanıyor.. kredi kartları da çok feci alışkanlıklar..ondan da kurtulmanı öneririm canım...

Back