Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam bende öğle arası markete gittim
bimden zeytinyağ ,sıvı sabun ,atlet ve ped aldım 50 lira
happy center da kaşar peynir, tuz, ıslak pendil puding aldım 33 lira da oraya bayıldım
uzun süre yetecek malzemem oldu

günü 83 lira ile kapatırım umarım

tünaydın kızlar ceviz ve çerez almam lazımdı , çerezi eşime havale ettim kaldı ceviz..benim de maaş bankam Halkbank altın hesabı düşünüyordum ama dediğin sebepten dolayı biraz erteleyeyim diyorum @püre hazel

patates gratin yemeğini yapmak için 1 kilo patates 1.50 lira,1 kaşar peynir 8 lira , 1 krema 4.50 ve bir süt 3 lira,5 litre su toplamda 20 22 lira tuttu.

Burada pazar yok resmen migrostan meyve sebze bulcam diye canım çıktı yine de doğru düzgün bisey bulamadim. Alışveriş yaptım yine migrostan öyle yağ çay şeker vs.vs. 240 TL :KK34:nasıl o kadar tuttu anlayamadim, her şey inanılmaz pahalı :KK42:

20.5 harcamışım alamadıklarım var eşime gelirken söylicem 1kg mandalina, 1kg ayva, 2kg portakal, 2kglik karnabahar, yarım kg ıspanak, 5 adet havuç, 1 file limon. Eşim gelirken patates, soğan aldırcam. Karnabaharın birazını haşlamaya koydum, kızartmasını yapcam

Burada pazar yok resmen migrostan meyve sebze bulcam diye canım çıktı yine de doğru düzgün bisey bulamadim. Alışveriş yaptım yine migrostan öyle yağ çay şeker vs.vs. 240 TL :KK34:nasıl o kadar tuttu anlayamadim, her şey inanılmaz pahalı :KK42:
Migrosa önceden hep giderdim ve inanilmaz para giderdi.
Migrosun indiride dediği urünler dahi pahali
Şimdi bim a101 hakmar ve birkac yerl marketten alisveris yapyorum cebim rahatladi resmen
Kalite konusuna gelince a101de hep bilindik markalar var
Mesela ariel alo filan indirim firsatini yakalayinca cok ucuza geliyor

Back