Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar.
Benim hesaptan para giriş çıkışı olunca mail/sms geliyor
İnternet bankacılığı ayarlardan ya da müşteri temsilcisi ile görüşüp yaptirabilirsin

çok beğendim bu topiği. selamlar herkese....

ben de yazayım harcamalarımı, belki zamanla azaltırım. benim en çok tutan market harcamaları.

dün: taksiye 10 lira (mecburen kullanmak zorunda kalıyorum bazen), çay 1 lira. 11 lira ile günü kapattım.

bugün miktar artar, markete uğramam lazım.

çok beğendim bu topiği. selamlar herkese....

ben de yazayım harcamalarımı, belki zamanla azaltırım. benim en çok tutan market harcamaları.

dün: taksiye 10 lira (mecburen kullanmak zorunda kalıyorum bazen), çay 1 lira. 11 lira ile günü kapattım.

bugün miktar artar, markete uğramam lazım.
Size tavsiyem marketleri özellikle broşurlerden sıkı takip edin. Fiyatlarda o kadar oynama varki. Ben oyle yapiyorum ve cok kârim oluyor

bu arada geçmişe biraz göz gezdirdim. sigara kullananlar için bir hatırlatma yapayım. alo 171 sigara bırakma hattı var. şu anda sigara bırakma ilaçları ücretsiz olarak dağıtımda. ben daha önce bu ilaçla (champix) bırakmıştım ama o zaman ücretsiz değildi 400 tl gibi bir rakam verdiğimi hatırlıyorum. sonra yine başladım sigaraya. şimdi 171i aradım, randevu için bana geri döneceklermiş.

biz freeshopdan kartonla alıyoruz sigarayı maliyeti biraz daha düşük oluyor ama sonuç itibariyle sigara denen şey her türlü zarar.

Size tavsiyem marketleri özellikle broşurlerden sıkı takip edin. Fiyatlarda o kadar oynama varki. Ben oyle yapiyorum ve cok kârim oluyor

doğunun ücra bir ilindeyiz. bim şok a 101 var. ama et ürünlerini buranın yerel marketlerinden alıyoruz. sebze meyve de pahalı. özellikle kırmızı et için çok para bayılıyoruz, oğlum da yemek konusunda oldukça seçici. karbonhidrat olarak hiç ayırt etmez( ne yazık ki) ama proteini sadece antrikot ya da balık olarak alır. baklagilleri cebren ve hileyle o da eser miktarda verebiliyorum :)

o ulusal minik marketlere girince aktüel ürünler ıımmm çok cezbediyor. özellikle ev düzenleme için kullanılan minik sepet ya da dolap içi raflara dayanamıyorum :)) çünkü sürekli ev içinde bir düzen arayışındayım. bu da geçici bir durum aslında.

doğunun ücra bir ilindeyiz. bim şok a 101 var. ama et ürünlerini buranın yerel marketlerinden alıyoruz. sebze meyve de pahalı. özellikle kırmızı et için çok para bayılıyoruz, oğlum da yemek konusunda oldukça seçici. karbonhidrat olarak hiç ayırt etmez( ne yazık ki) ama proteini sadece antrikot ya da balık olarak alır. baklagilleri cebren ve hileyle o da eser miktarda verebiliyorum :)

o ulusal minik marketlere girince aktüel ürünler ıımmm çok cezbediyor. özellikle ev düzenleme için kullanılan minik sepet ya da dolap içi raflara dayanamıyorum :)) çünkü sürekli ev içinde bir düzen arayışındayım. bu da geçici bir durum aslında.
Doğuda bende kaldim. A101 bim de bile serbest piyasa vardi sanki:KK12:
Fiyatlar batidaki gibi degildi daha pahaliydi
Yerel markatler de kendi memleketlisine farkli fiyat bize farlki fiyatti

Bemde gördüm. Kötü bir yerde kaldık. Gerçi ben tayin almadım gidip geldim arada. Çok zordu

Offf ek dersler yatmadi bekledim bugun yatar diye ama:işsiz:
Doğalgaz geldi 48 lira:halay: evim guney ve bati cepheli ve arakat olduğu icin güneşten tam faydalanabiliyorum
Komsulara baktim 200 ve 180 gelenler var ama onlar kuzey cephe ve son kat
80 gelende gördum
Telefon faturam 32 lira
Tüp 20
180 elksi hesap ödemem var
Yuvarlak hesap 250 lira ödemem var ek dersten
Hafta sonu sinav görevi cikmis 100 lirada ordan gelir:kahve:

Haftasonu harcamadigim miktarı eşinden ayrılmış iki çocuklu bir tanıdığa verdim küçük çocuğunun doğum günüymüş çok mutlu oldu çok dua etti sağolsun.
Bugün dünden nohut pilav vardı hiç canım çekmedi dışardan söyledik 22.50 kumbaraya kalmadı

Back