- 5 Ekim 2016
- 2.700
- 7.710
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
günaydın herkese
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canim . Ayarlara girip hemen yaptim. Sms talimati istedim. Ücretsizmis hemdeGünaydın kızlar.
Benim hesaptan para giriş çıkışı olunca mail/sms geliyor
İnternet bankacılığı ayarlardan ya da müşteri temsilcisi ile görüşüp yaptirabilirsin
Tesekkur ederim canim . Ayarlara girip hemen yaptim. Sms talimati istedim. Ücretsizmis hemde
Size tavsiyem marketleri özellikle broşurlerden sıkı takip edin. Fiyatlarda o kadar oynama varki. Ben oyle yapiyorum ve cok kârim oluyorçok beğendim bu topiği. selamlar herkese....
ben de yazayım harcamalarımı, belki zamanla azaltırım. benim en çok tutan market harcamaları.
dün: taksiye 10 lira (mecburen kullanmak zorunda kalıyorum bazen), çay 1 lira. 11 lira ile günü kapattım.
bugün miktar artar, markete uğramam lazım.
Tesekkur ederim canim . Ayarlara girip hemen yaptim. Sms talimati istedim. Ücretsizmis hemde
Size tavsiyem marketleri özellikle broşurlerden sıkı takip edin. Fiyatlarda o kadar oynama varki. Ben oyle yapiyorum ve cok kârim oluyor
Bugun yatirsalar bariücretsiz olduğu ile ilgili bir ibare yoktu. maaş ödemelerine sms istedim şimdi. bizim ek dersler de yatmamış.
Doğuda bende kaldim. A101 bim de bile serbest piyasa vardi sankidoğunun ücra bir ilindeyiz. bim şok a 101 var. ama et ürünlerini buranın yerel marketlerinden alıyoruz. sebze meyve de pahalı. özellikle kırmızı et için çok para bayılıyoruz, oğlum da yemek konusunda oldukça seçici. karbonhidrat olarak hiç ayırt etmez( ne yazık ki) ama proteini sadece antrikot ya da balık olarak alır. baklagilleri cebren ve hileyle o da eser miktarda verebiliyorum :)
o ulusal minik marketlere girince aktüel ürünler ıımmm çok cezbediyor. özellikle ev düzenleme için kullanılan minik sepet ya da dolap içi raflara dayanamıyorum :)) çünkü sürekli ev içinde bir düzen arayışındayım. bu da geçici bir durum aslında.
Ben de bi kumbara yaptım kurban parası için hadi bol bereketli olsunKurban parasi icin kumbara yapmaya karar verdim
Aylik 50 lira atarim
Sinav gorevleri filan cikinca da yine atarim kumbaraya