Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugünü para harcamadan kapattım umarım eşimde sigara dışında para harcamamıştır :)sigarayı bıraksın diye çırpındım 1 yıl ama nafile
ya ben de sigara kullanıyorum, son zamanlarda bırakma çabam da oldu ama heniz başarılı olamadım
eskiye göre epey azalttım ama o da bana göre ilerleme
hiç kusura bakıp kızma, alınma ama yazmadan geçemeyeceğim ne olur affet
sen eve para girmeden bittiği için üzülürken, annenden destek beklerken farklı şeyler duyarken eşinin sigara için bütçe ayırabiliyor olması bana göre çok büyük bencillik
sizden ziyade yavrunuz için haksızlık
umarım en kısa sürede kafanıza, kendinize uygun bir iş ve bakıcı bulup çalışabilirsiniz
tek maaşla ev geçindirmek, çocuk yetiştirmek zor malesef

Bırakamıyor ki çok denedi kendide çok rahatsız ama bırakamıyor panik atagı artıyor bıraktıgı dönemlerde
devlet hastanelerinde sigara bıraktırma poliklinikleri var, su an işyerinden bir arkadaşım gidiyor
işlerim normal rutine dönsün ben de gideceğim

sabah kahvaltı 3,50 TL
şok markette çay indirimliydi 8 paket aldım 35,68 TL
başka harcamam yok, şu saatten sonra da olmaz sanırım
mesaideyim ben çıkana kadar her yer kapanır zaten
8 paket 35 tl ye çok uygunmuş dün ben alamadım pahalı geldi 22.90 tl 1 kilosu bize en yakın şok dolmuşla 40 dk :/

8 paket 35 tl ye çok uygunmuş dün ben alamadım pahalı geldi 22.90 tl 1 kilosu bize en yakın şok dolmuşla 40 dk :/
lipton doğu karadeniz bardak poşet çay aldıklarım
1 paketi 25'li olandan.
biz misafirden misafire demleme çay yapıyoruz, pek aramız yok normal çayla
fiyatı uygun görünce markette ne kadar varsa aldım ben de:)

Aa gercekten mi. Öyle bir haber duymadim ama .neden öyle olmus ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…