- 7 Kasım 2017
- 16.738
- 40.959
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.001
Evet prilden bende memnun kalmadim.Geçen ay pril indirimde diye aldım ama fairy kadar begenemedim..sanırım en iyi fairy gerçekten.
Fairy hiç denemedim pril iyi geliyor sanırım o yüzdenGeçen ay pril indirimde diye aldım ama fairy kadar begenemedim..sanırım en iyi fairy gerçekten.
Annem bim in kini kullanıyor memnunum dedi bide onu deneyebilirsinizFairy hiç denemedim pril iyi geliyor sanırım o yüzden
çiçeğim diye bi markası var A101 in onu denemiştim ama hiç memnun kalmamıştım
Ben hepsini denedim,daisy,çiçeğim vs ...olmuyor,hiç kopurup temizlemiyor..sinir ediyor.Annem bim in kini kullanıyor memnunum dedi bide onu deneyebilirsiniz
Ewet ya bı de onu durulamak için bir sürü su gidiyorBen hepsini denedim,daisy,çiçeğim vs ...olmuyor,hiç kopurup temizlemiyor..sinir ediyor.
Anladım cnm sağol yazığın için yenisini aldık eskiler kenarda duruyor. Acaba Nasıl bir uğursuzluk getiriyor.ALYA yanlış anlamazsan eğer bi şey diyeceğim kendi alyanslarını mı bozduracaksın bende bi ara bozduracaktım da bozdurma yenisini al o evde dursun dediler canım. uğursuzlukmuş evliliğe dediler. onu duyunca bozdurmamıştım. bilmıorum hurafe mı ama bil istedim :)
Olsun canım toparlarsın Allah ın izniyleBn bu hafta annemler olunca o kadar cok sey aldim ki
Bayagi kredi kartina yuklendim
Bnde soyle bir sey oluyor
Hani insan diyeti bozunca daha cok yiyor ya
Bnde bir kere harcamaya baslayinca giden gitti zaten diye dusunup daha cok harcama yapiyorum
Ben kullaniyorum yaCalgon kullanıyor musunuz kızla r ??
Ben kullanmıyorum ama Ayda bir sirke ile çalıştırıyorum kısa programda annem hep böyle yapardı
Allah arttirsin canim.İlaç gibi geldi para bebek yelegi ve patik satmıştım bi kaç tane 100 tl m bugün geldi :)İnşallah yine sipariş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?