• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugğn eşimle dışarı çıktık. Birkaç ev için ihtiyacım vardı bide yemek için bişeler aldık valla bi kısmını eşim bi kısmını ben verdim ama ne harcadık hiç tutamadım ama 100 lira üzeridir. Elimde son 300 liram kaldı. Bakalım ayı çıkarabilecek miyim?4. Gün sigara içmiyorum pure hazel pure hazel

Bugğn eşimle dışarı çıktık. Birkaç ev için ihtiyacım vardı bide yemek için bişeler aldık valla bi kısmını eşim bi kısmını ben verdim ama ne harcadık hiç tutamadım ama 100 lira üzeridir. Elimde son 300 liram kaldı. Bakalım ayı çıkarabilecek miyim?4. Gün sigara içmiyorum pure hazel pure hazel
Maaş ayın 15 i mi canım?
Yeter ya,rahat yeter...

Devir iktisat devri.bulasiklari uzun süredir elde yıkıyorum.vanalari alttan kistimn, şarıl şarıl akıtmıyorum suyu. Elk ve su faturası çok farketti.
Elektrik ve suya yeni gelen zamlardan sonra bakalim halimiz ne olcak
Aslinda benim tepkim zamlara ve fiyatlara:KK12:
Show haberde izledim az önce . Ciftciden alinan fiyatta raflara yansiyan yada tezgahlara yansiyan fiyat arasinda dağlar var

Sigarayı bırakmaya çalışmanıza çok sevindim keşke eşimde bıraksa

Neden elde yıkıon kuzu. Annem benim vanaları da geldiğinde kısmıştı :)
Canim zaten çok az bulaşık oluyor,makinede bekletmeyi sevmiyorum.hem de çok su ve elk gidiyor.once arındırmak için su harcıyorum.yok deterjanı,yok temizleme tableti vs angarya benim için.anca misafir gelince çalıştırıyorum.

Elektrik ve suya yeni gelen zamlardan sonra bakalim halimiz ne olcak
Aslinda benim tepkim zamlara ve fiyatlara:KK12:
Show haberde izledim az önce . Ciftciden alinan fiyatta raflara yansiyan yada tezgahlara yansiyan fiyat arasinda dağlar var
Evet maalesef her zaman öyle bu sistem. Değişmedi değişmeyecek. Keşke eskisi gibi evlerimiz müstakil olsa en azından kendimize birşeyler ekip biçsek. Meyve ağaçlarımız olsa

Canim zaten çok az bulaşık oluyor,makinede bekletmeyi sevmiyorum.hem de çok su ve elk gidiyor.once arındırmak için su harcıyorum.yok deterjanı,yok temizleme tableti vs angarya benim için.anca misafir gelince çalıştırıyorum.
Gerçi günde bir öğün yiyorsun tabi :))) ne bulaşığın olcak :))

Benim evde 3 tane fairy var:)
Kaliteli ama indirimdeyken almak her zaman tasarruflu oluyor
Simdi temizlik yaparken stoklarima baktım da yazı bile çıkartır temizlik malzemeleri
Ben elde pek yikamam akitiyorum sadece, elimden gelse mutfağı komple makinaya koycam o derece
Makina için geçenlerde finish jel aldım indirimdeydi ondan da çok memnun kaldım tavsiye ederim

damla cikolata damla cikolata ayni fikirdeyim canim fairy konusunda. Ekonomik olani köpurtene kadar fairynin iki katini harciyoruz.
Marketlerde imdirim oluyor fairy bulasik deterjani.
Ben gecen ay 3 litresini 12 liraya aldim. Uygun oldu. Baskada o ucuzlukta görmedim
Ben pril kullanıyorum güzel köpürüyor
Fairy çamaşır suyu katkılı sanırım daha yoğun kimyasal var diye kullanmıyorum hiç denemedim gerçi
Pril indirimden almıştım 3 tl idi litresi tavsiye ederim daha uygun oluyor
Deterjanda alo kullanıyorum memnunum indirimde gördükçe stokluyorum

Ben pril kullanıyorum güzel köpürüyor
Fairy çamaşır suyu katkılı sanırım daha yoğun kimyasal var diye kullanmıyorum hiç denemedim gerçi
Pril indirimden almıştım 3 tl idi litresi tavsiye ederim daha uygun oluyor
Deterjanda alo kullanıyorum memnunum indirimde gördükçe stokluyorum
Geçen ay pril indirimde diye aldım ama fairy kadar begenemedim..sanırım en iyi fairy gerçekten.

Maşallah. Sigarayi birakmak buyük rahatlik saglicak

Back