• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün nasıl hissediyorsunuz..(Ruh halim....)

fisilti-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
285
500
33
Selamm bugun nasıl hissediyorsunuz lütfen kısaca bildiriniz.. Yazmayan kalmasın dert tasa herşey. :KK60:

Son düzenleme:
Konu yanlış bölümde. Bunun için oyun bölümü var:KK39:
Haa nasıl hissediyorsun dersen, şuan b.k gibi.:KK62: Bir iş var,halledemedim. Kahve içeyim de bir kendime geleyim en iyisi

akşam istanbula geçip hamile olduğumu aileme açıklayacağım için aşırı heyecanlı...bir an önce saatin 5 olmasını,işin bitmesini diliyorum...zaman geçmiyor...:KK17:
13 haftalık olmuş hala söylemedin mi :) Ben tutamazdım da :)

akşam istanbula geçip hamile olduğumu aileme açıklayacağım için aşırı heyecanlı...bir an önce saatin 5 olmasını,işin bitmesini diliyorum...zaman geçmiyor...:KK17:

ay ne güzel yaa tatlı telaşşşş:halay: hayırlı olsun canım :KK200:

ilki düşük oldu çok fazla hayal kırıklığına uğradım...bu sefer bekledim. fazla sabırlıyım sanırım :) bi annem bilioo :)

Bomboş, donuk ve karmakarışık .... Bir yandan da her an bomba gibi patlayıp ortalığa saçılmaya hazırmışcasına ..

Kararsız ve uykusuzum bu sabah..
Bir de kalabalık içinde yalnızım ama geçici neyse ki

akşama misafiri gelecek de gecenin bir saatine kadar hazırlık yapmış, sabahın köründe kalkıp işe gelmiş, bir de tüm bu yorgunluğa rağmen tatil günleri dahil her gün 6da uyanan dünyanın bir tanesi kuzusu gıcık verir gibi ısırdığım totişini yaya yaya 7buçukta uyanmış kalkıp anne diyince tüm yorgunluğum gitmiş gibi hissediyorum.. :anne::anne:

Back
X