- 16 Eylül 2017
- 17
- 0
- 1
- 35
Degil mi kesinlikle katiliyorum..en yuksek 6000 dedi bakmadan soylenemez gerci dedi ama cok israr etyom en fazla 6000 dedi..tip1 2 3 4 e gore fiyat değişiyormuşÖzgür kartal ı ben de çok istemiştim ameliyatımı yapması için ama şartlar el vermedi maalesef bencede bi çok labioplasti ameliyatı öncesi sonrası inceledim ama özgür kartal kadar güzel yapan yok bence muhteşem düzeltiyo sızın adınıza sevindim
Bana da atabilir misin lütfen?Doktorum aylin kurt ücreti sabit. Telefonla bilgi veriyolar ama özel mesaj atayım sana canım
simdi naslsn..sadece dudaklara mi mudahale oldu..Merhaba kizlar, bende 4gun once labioplasty oldum. Buradan cok yorum okudum simdi size faydali olmak icin uye oldum. Sorularinizi alabilirim ameliyatimi izmirde dokuz eylul universitesi hastanesi estetik ve plastik cerrahi bolumunde profesöre oldum.
Iyiyim bi gece hastanede kaldim. Suan sis baya,ama istedigim goruntuye ulastigimi dusunuyorum sislik insin de bi ic dudaklara mudahale oldu sadecesimdi naslsn..sadece dudaklara mi mudahale oldu..
Ben de 7 Aralık da oldum ve yaram kapanmadi ve dikislerim eridi sanirim hiç bir şekilde kapanma olmamış bugün yeniden dikiş attılar ve süreci yeniden yaşıyorum. Siz ne durumdasiniz? İlaç verdi mi doktorunuz?Benim başıma gelen sanırım ancak pişmiş tavuğun başına gelmiştir. İlk operasyonu 11 ağustosta oldum. Fakat kapanmaya bir yara oluştu bende iltihaplanmış ve bildiğiniz delik oluşmuş 10 ekimde tekrar dikiş attı aynı şeyleri yine yağadım.Ben çok pişmanım bu operayonu olduğuma .Hala tam olarak iyileşemedim.Elime saçma sapan pütürlükler geliyor. Acılarım geçmedi.
Canım ilk ameliyatın olduğu için endişelisin kıyamamNolur bana dua edin ben şu saat itibariyle bugün ameliyat olucam insaallah. Saat 5te kalkıcam ama şuan 2 olmasına rağmen heyecandan gözümü bile kapatamıyorum aklımdan 1 saniye bile çıkmıyo titriyoruuummAllahın izniylee hic bi aksilik çıkmaz doğal ve güzel bi sonuç alırım insaallahh cok dua ediyorum nolurrr sizde benimm için edin
Allah yardimcin olsun ameliyattan sonra haberleti bekliyoruzNolur bana dua edin ben şu saat itibariyle bugün ameliyat olucam insaallah. Saat 5te kalkıcam ama şuan 2 olmasına rağmen heyecandan gözümü bile kapatamıyorum aklımdan 1 saniye bile çıkmıyo titriyoruuummAllahın izniylee hic bi aksilik çıkmaz doğal ve güzel bi sonuç alırım insaallahh cok dua ediyorum nolurrr sizde benimm için edin
Bol şans, korkma cok basit bir ameliyat benimde 6gun oldu iyilestim bileNolur bana dua edin ben şu saat itibariyle bugün ameliyat olucam insaallah. Saat 5te kalkıcam ama şuan 2 olmasına rağmen heyecandan gözümü bile kapatamıyorum aklımdan 1 saniye bile çıkmıyo titriyoruuummAllahın izniylee hic bi aksilik çıkmaz doğal ve güzel bi sonuç alırım insaallahh cok dua ediyorum nolurrr sizde benimm için edin
Gecmis olsun,ameliyat nasil gecti iyi misin?Nolur bana dua edin ben şu saat itibariyle bugün ameliyat olucam insaallah. Saat 5te kalkıcam ama şuan 2 olmasına rağmen heyecandan gözümü bile kapatamıyorum aklımdan 1 saniye bile çıkmıyo titriyoruuummAllahın izniylee hic bi aksilik çıkmaz doğal ve güzel bi sonuç alırım insaallahh cok dua ediyorum nolurrr sizde benimm için edin
Kime oldun memnun kaldın mı? Hangi yöntemle yapıldı?Merhaba kizlar, bende 4gun once labioplasty oldum. Buradan cok yorum okudum simdi size faydali olmak icin uye oldum. Sorularinizi alabilirim ameliyatimi izmirde dokuz eylul universitesi hastanesi estetik ve plastik cerrahi bolumunde profesöre oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?