Bugün Labioplasti ameliyatı oldum

hudoplasti dikişlerim benimde acayip sert şuanda kazık gibi dikişmi yaramı anlayamıyorum sanki dikişler erimiş yara oluşmuş gibi geldi bana birde beyaz sivilce gibi sert bişey var orda çok korkuyorum ya

hudoplasti dikişlerim benimde acayip sert şuanda kazık gibi dikişmi yaramı anlayamıyorum sanki dikişler erimiş yara oluşmuş gibi geldi bana birde beyaz sivilce gibi sert bişey var orda çok korkuyorum ya
Dikiş sertlikleri oldukça azaldı benim. Tabii yine zamana ihtiyacı var maalesef. Klitoris çevresinde dikislerim duruyor hâlâ ama serlik azaldi. Denildiği gibi, gerçekten de iki aydan önce iyileşmeyecek galiba. Sizin dediğiniz sivilceyi anlamadım, bende öyle bir şey olmadı hiç

sivilceye benzer sert yapıda birşey varya bilmiyorum geçmiyor bugün kontrolüm var umarım kötü birşey değildir

Ben 28 bin ödedim. Hiç devlet hastanelerini araştırmadım. Keşke baksaydim diyorum şimdi.
Ben devlette oldum bi gece de hastanede kaldım,iyi ki de kalmışım çünkü ilk gece zor geçti en azından hemşireye rica ettim ağrı kesici vurdu veya sorun var mı diye baktı .Çok şükür çok fazla ödemim ve hiç morluğum olmadı bu gün 6.günüm sadece dikişlerde minik boğum şişlikler var oda normal diye düşünüyorum bakalım ilerleyen günlerde ne olacak

Selam,sizde hudoplasti demi yapdi.Ben hic begenmiyorum aglamak uzereyim.yarin bir haftam olacak(((

Selam,sizde hudoplasti demi yapdi.Ben hic begenmiyorum aglamak uzereyim.yarin bir haftam olacak(((
Selam ,aynen labioplasti ve hudoplasti yaptı.Şu an dikişli olmasına rağmen eskisinden çok iyi bi klitorisin altında biraz toplu iğne başı kadar bi ödemim var bi o gözüme batıyor şimdilik

Hangi devlet Hastanesi'nde oldunuz?

Iyi bari. Benim doktorum düşman başına ya cidden. Aslında ifsalamak istiyorum kendisini. Herkes bilsin ne kadar paracı ve sorumsuz olduğunu.

Iyi bari. Benim doktorum düşman başına ya cidden. Aslında ifsalamak istiyorum kendisini. Herkes bilsin ne kadar paracı ve sorumsuz olduğunu.
kötü olmuş ya benim aklıma takılan ödemlerim nerdeyse yok denilcek kadar azaldı fakat klitoristmin üstündeki sivilce hala geçmiyor beyaz ve sert bisey boncuk kadar falan korkutuyor beni baya

Merhabalar benımde labioplasti ve hudoplasti oldum fazla deriyi almış klitorisn 10 . Günüm bugün ama klitorisim aşırı şiş kocaman duruyor ortada çıkmış böyle sizin düzeldi mi acaba?

Merhabalar benımde labioplasti ve hudoplasti oldum fazla deriyi almış klitorisn 10 . Günüm bugün ama klitorisim aşırı şiş kocaman duruyor ortada çıkmış böyle sizin düzeldi mi acaba?
Selamlar, evet düzeldi. Şişliği indi. İki ayı buldu ödemin gecmesi

Merhaba benim de bugün 24. Günüm biraz ödem kaldı klitorisin altında bi ödem var
Klitorisin üstünde de küçük boncuk gibi şişlikler var ne olduğunu bilemedim
Dikişler duruyor daha
Merhaba klitorisiniz ne durumda benimde klitorisimın ucunda iki tsne ayrı boncuk gibi bişey var top gibi doktor inecek diyor 2 ay oldu neredeyse inmedi

Öncelikle Ameliyat olan herkese geçmiş olsun. Güle güle kullanın :) arkadaşım için yazıyorum aslında. Ameliyat olalı 6 hafta oldu. Dün ilişki denemişler ama penis hiç girmemiş neredeyse neyse, okudum biraz ama ilişki konusunda paylaşım bulamadım. Tecrübesi olanlar acaba öneri bilgi verebilir mi? Acıdan dolayı devam edemeyip bırakmış. Haliyle tedirgin. Şimdiden teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…