Merhaba herkese, yıllardır bir türlü olamadığım labioplasti ameliyatını bugün oldum. Samsun'da özel bir hastanede yaptırdım ameliyatı. Öncelikle doktor hanıma (kadın doğum uzmanı) 1000 lira muayne ucreti ödedim. Muayenede iki tane iç dudagimin olduğunu söyledi. Gerçekten de yıllardır bendeki sorunu cozememistim. Kadın öyle deyince bana da bir aydınlanma geldi. Hem klitoris düzeltmesi hem de labioplatiye 28 bin nakit ödedim. Biraz da bugünden ve şu anki hislerimden bahsetmek istiyorum. Ameliyat 1.5 -2 saat arası sürdü. Lokal anestezi oldum. Aşırı rahatsız oldum ameliyat olurken. Aşırı üşüdüm ve her yerim uyuştu. Doktor hanıma kafamdaki soruları hiç soramadım. Çünkü hep çok yoğun kendisi. Ayaküstü söyleyeceklerini söyleyip kayboluyor ortalıklardan. Bu konuda gerçekten çok ilgili biri olduğu söylenemez. Ameliyati yaparken bu işlerin ne kadar kârlı olduğundan falan bahsediyordu yanındaki hemşirelere. Şaka mı bu ya? Neyse ameliyatı oldum çıktım. Fotoğrafımı çekme dediğim halde çekmiş ve bana gösterdi öncesi sonrasını. Buradan da kocaman bir sıfır. Bence yayınlanmasını istemediğim halde beni dinlemeyecek. Belki de çoktan yayınladı bilemiyorum. Her neyse, alt dudakları olduğu gibi kesmiş. Gözlerime inanamadim gerçekten olacak iş değil. Eve geldim biraz inceledim aynayla. Klitoris olayını becerememis. Resmen kocaman duruyor ortada. Umarım şiş olduğu için öyledir diyeceğim ama ameliyat biter bitmez de o sekildeydi. Hen şişmiş olabilir mi, sanmıyorum. Ne olacak bilemiyorum. Klitorise
asimetrik bir şekil vermiş. Gerçekten aşırı üzgünüm. Tuvaletimi yaparken idrarim olduğu gibi sol taraftan bacağıma akıyor. Neden öyle olduğunu anlamadım. Klitoris sola yatıyor biraz o yüzden mi acaba. Yine klitorisin sol tarafında siyah bir beze oluşmuş. Derinin altına kan oturmuş galiba, bombe şeklinde görünüyor. Korkunç bir görüntüsü var. Nohut tanesi büyüklüğünde. Kendiliğinden mi gidecek yoksa öyle kalacak mı bilemiyorum. Kendisine söylesem de muhtemelen ilgilenmeyecek durumla. Parasını aldı artık bakmaz arkasına. Sonuç olarak vajinamla ilgili bir şeyler değişti evet ama cidden bok gibi oldu. Baktıkça ağlayasim geliyor. Onca yıl bekledim bu operasyon için. Keşke bilinen birine gitseydim. Belki de artık hep yan iseyecegim, düşündükçe içim darlaniyor cidden.su anda da her yerim sızlıyor. Çok canım acıyor. Ahh ahhh hiçbir şekilde değmedi ya. Ne olacak şimdi? Tekrar bu parayı nerede bulup da duzelttirecegim