- 23 Temmuz 2017
- 752
- 1.075
- 27
-
- Konu Sahibi sukufenazz
- #1.361
Kıyafet için? Saç boyuyor musunuz?Her ay kıyafet veya kozmetik ihtiyacım olmuyor. Kapsul dolap uygulamaya çalışıyorum kendimce.
Ayda bir kere kaş aldırmaya giderim, oda 15 tl. 2 ayda bir de saç kestiririm oda 40 tl.
yok neden sordun AdıyamandayımBereketli olsun.
Memleket neresi :) yurtdışında mı yaşıyorsunuz
yok neden sordun Adıyamandayım
yani memleketim de
Hayır saç boyamıyorum. Boyadığım zamanlar da oldu. O zaman da kendim evde boyuyordum.Kıyafet için? Saç boyuyor musunuz?
Sürekli gereksiz indirimler olduğu için ben alıyorum mesela gratis watsons sayfalarını dün takipten çıktım.Hayır saç boyamıyorum. Boyadığım zamanlar da oldu. O zaman da kendim evde boyuyordum.
Kıyafete belli bir para ayırmıyorum. Dediğim gibi ihtiyaçlarımı belirleyip öyle alışverişe çıkıyorum. Onun haricinde mağaza gezmem indirimlere falan bakmam. Mesela yaz başında ihtiyacım olanları belirledim liste yaptım ona göre bir arayışa girip alışverişimi yaptım. Şuan birşeye ihtiyacım olmadığı için de kıyafet için bütçe ayırmıyorum.
O sayfalar insanı tahrik ediyor. İhtiyacımız olmasa bile insan almak istiyor. Zaman zaman da bende düşüyorum buna. sonra pişman oluyorum. Almadan önce gerçekten ihtiyacım var mı, almasam da olur mu diye sormalı aslında insan kendine.Sürekli gereksiz indirimler olduğu için ben alıyorum mesela gratis watsons sayfalarını dün takipten çıktım.
Saç kestirmeye bile 50tl alıyolar yaşadığım yerde birikim yapmam çok zor sizi tebrik ederim inşallah bende başarabilirim