- 28 Temmuz 2015
- 799
- 1.019
-
- Konu Sahibi sukufenazz
TeşekkürlerBol birikimleriniz olsun inşallah.
Tesekkürler bir arkadas küçük küçük dolar euro yapmış çok mantıklı geldi bende kumbara paralarıyla öyle degerlendireyimBereketli olsun birikimleriniz.
Katılıyorum bende öyle yapmaya karar verdim. ama bozuk atmazsamda ağırlaşmayacak dolmayacak gibi geliyorBugün kumbaraya 7 lira
Bundan sonra bozukları kenarda biriktirip tümletip döviz alıcam. Kumbarada bozuk paralar boşa yer kaplıyor. Tümletme derdi oluyor. Kumbarayı açınca az meblağ çıkıyor
Bende genelde maaşımdan biriktiriyosam banka hesabımdan dolar euro filan alıyorum cüzdanımdaki bozuklukları direk atıyorum tl olarak ay sonundada hesabımda genelde 20-30dolar oluyo onu kumbaraya atıyorumBugün kumbaraya 7 lira
Bundan sonra bozukları kenarda biriktirip tümletip döviz alıcam. Kumbarada bozuk paralar boşa yer kaplıyor. Tümletme derdi oluyor. Kumbarayı açınca az meblağ çıkıyor
Allah bereket versin4 lira attım kızlar bugün kumbaraya
BEn de elime geçen yüksek miktarları bankaya yatırıp altın döviz alıyorumBende genelde maaşımdan biriktiriyosam banka hesabımdan dolar euro filan alıyorum cüzdanımdaki bozuklukları direk atıyorum tl olarak ay sonundada hesabımda genelde 20-30dolar oluyo onu kumbaraya atıyorum
Gecmis olsun.Havalar baya ısındı cok dikkatedin hamislerAllah bereket versin
Bugün yorucu gündü hastanelerdeydim hem bebek kontrolü hem burun için gittim kanama oluyordu
Iyi gunlerde kullanın.Elimde iki çeyrek vardı. Birini ben almıştım martta. Dİğeri de hediye geldi geçen hafta.
Birini kumbaraya attım. Diğerini bileklik yaptırıcam
Aaa benim de var 12 falandı galiba saymıştım5li çeyrekli bileklikler çok güzel geçen yıl resatlı kolye yapmıştım kendime köye gidip gelirken etkilendim ordakilerden benimde olsun dedim derken birikti
Sağol canımmGecmis olsun.Havalar baya ısındı cok dikkatedin hamisler
Çok iyiElimde iki çeyrek vardı. Birini ben almıştım martta. Dİğeri de hediye geldi geçen hafta.
Birini kumbaraya attım. Diğerini bileklik yaptırıcam
Geçmis olsun dikkat edin burun kanaması sıcaktanda olur amaAllah bereket versin
Bugün yorucu gündü hastanelerdeydim hem bebek kontrolü hem burun için gittim kanama oluyordu
BEn de elime geçen yüksek miktarları bankaya yatırıp altın döviz alıyorum
Küçük miktarlar kumbaraya