- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- Konu Sahibi sukufenazz
Hafta sonu bizim kumbara topiği yine tatilde 13 TL 5 kuruş attım kumbara ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben birikim yapmayı düşünüyorum ama belli de olmaz ani bir kararla tatil için de kullanabilirim.Kumbaradaki paralarla ne yapmayı düşünüyorsunuz hanımlar birikim mi tatil filan mı :)
Ondan bende internette görmüştüm bayağı değişik gelmişti. Eminönünde falan var mıdır acaba?Kızlarrr benzincide tesadüf kumbara gördüm ve beğendim testi kumbara aldımmm
10 TL büyük diil
Bence vardırOndan bende internette görmüştüm bayağı değişik gelmişti. Eminönünde falan var mıdır acaba?
Valla bilmiyorım ki girdik bi yola :)Kumbaradaki paralarla ne yapmayı düşünüyorsunuz hanımlar birikim mi tatil filan mı :)
Görürsem alırım bende bakalımBence vardır
Ben Opet’te gördüm Eskişehir’de
Boy boy var
Çok hoşuma gitti
Bi büyüğü 15 di
Üç boy vardı
Kırmadan açamıyosun
Adı üstünde testi
O kumbara nasılSelamlar herkese tatil olunca eşimle 2 gündür geziyoruz ,yalnız inanılmaz para harcadık yıl sonuna kadar nasıl toparlaniriz bilmiyorum, eşim mudo da bir kumbara gördü daha önce bakmıştık indirime girmiş, alalım hadi dedi ben şok ,içine 20tl bozuk para attı, benim iş yerinde olan kumbaramdan haberi yok ,o bunda biriktirir artık iyi oldu
bereketi bol olsun da ben teneke kumbarayı daha çok seviyorum. Mudo nun sayfasında vardır şimdi foto atamayacağım, beşgen bir kumbara değişik onu da beğendimO kumbara nasıl
Gerçi benim kumbaram seninkini döver diomuşum
Testi kumbara
Ben de şehirlerarası yolculuk yaparken dinlenme tesisinde görmüştüm. Almak istedim ama Yen'i kumbara almadım diye almadım onu aklım kalmıştıKızlarrr benzincide tesadüf kumbara gördüm ve beğendim testi kumbara aldımmm
10 TL büyük diil
Ne güzel kumbaraymış bu böyle