- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- Konu Sahibi sukufenazz
- #3.541
Gelsin paracıklar :)Niye kimse yazmamış bu posta doğru duzgun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelsin paracıklar :)Niye kimse yazmamış bu posta doğru duzgun
Aynen öyle ufak ufak ay sonuna çoğalıyorGelsin paracıklar :)
Allah bereket versin, olur inşallah, siz böyle giderse yarım bile biriktirirsiniz maşallah :) ben de gideyim çantadaki bozuklukları atayım bari ne kadar varsa artık :)45 tl kağıt para atdim bugün hedef nisanin onuna kadar bir gram parası biriktirebilmek bakalım
Allah bereket versin, olur inşallah, siz böyle giderse yarım bile biriktirirsiniz maşallah :) ben de gideyim çantadaki bozuklukları atayım bari ne kadar varsa artık :)
Sagolun inşallah hepimizin birikimleri bol olsun bu post aktif değil die kendime bir kumbara günlüğü die post aactim her gün oraya yazacağım inşallah5 demir lira attım Allah bereket versin. 1 TL altını atmıyorum, onları da simit parası olarak biriktiriyorum.
Ben hiç atmadım2 lirada yegenımın cebınde varmış onuda atdık
Nie ben atmayinca rahatsiz oluyorumBen hiç atmadım
Bugün para kullanmadım hiç, öyle para üstü falan olmadı yani, cüzdanda 70 TL var, onu da atmak istemedim, artık para çektiğim ya da parayla işimin olduğu ilk gün fazlasıyla atarım :)Nie ben atmayinca rahatsiz oluyorum
Doğru atarsın canımBugün para kullanmadım hiç, öyle para üstü falan olmadı yani, cüzdanda 70 TL var, onu da atmak istemedim, artık para çektiğim ya da parayla işimin olduğu ilk gün fazlasıyla atarım :)