- 11 Ocak 2020
- 20
- 23
-
- Konu Sahibi sukufenazz
- #2.441
Bende de enpara var ama bas biriksin tuşunu bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu, bakacağım.ben enpara kullanıyorum. içinde bas biriktir diye bir tuş var. ona basınca önceden ayarlanmış bir tutarı (5 tl) kumbarama atıyor. tavsiye ederim.
Benim de gelirim yok esim calisiyor sadece. Esnaf. Gunluk kazanıyor. Hepsini birakiyor ben icinden alip kullanıyorum ya da birikime atıyorumKızlar bende biriktirmek istiyorum ama hiçbir gelirim yok çok mu umutsuz vakayim ..eşimin arada verdiği üç beş harclikla çok uzun surmezmi mesela bin TL yapmak istiyorum
Biraz bahseder misiniz banka hesabı mi enparaben enpara kullanıyorum. içinde bas biriktir diye bir tuş var. ona basınca önceden ayarlanmış bir tutarı (5 tl) kumbarama atıyor. tavsiye ederim.
Hadi insalah bende başlıyorum kumbarayi patlatmassam insalah birikirBenim de gelirim yok esim calisiyor sadece. Esnaf. Gunluk kazanıyor. Hepsini birakiyor ben icinden alip kullanıyorum ya da birikime atıyorum
Sen de aldiklarini biriktir 3 5 derken dunyanin parası birikiyor
Evet finansbankın bir hizmeti. normal banka şubeleri yok o nedenle havale eft masrafı da almıyorlar. googleda enpara diye aratırsanız oradan başvurabilirsiniz. İnternetten başvuruluyor, sonra bankadan bir yetkili sizi ziyaret edip evrakları imzalatıyor. Ben yıllardır kullanıyorum inanın çok tasarruf ettim o sayede.Biraz bahseder misiniz banka hesabı mi enpara
hu kız fazla görüşemiyoruz nasılsın2 TL buyuk, 35 krs kucuk kumbaraya attim...