- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- Konu Sahibi sukufenazz
Aynen.Ben kağıt parada atmak istiyorum kumbaraya nasipseAynen bana da aynı boy geldi, neyse önemli olan güzel birikimler yapmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen.Ben kağıt parada atmak istiyorum kumbaraya nasipseAynen bana da aynı boy geldi, neyse önemli olan güzel birikimler yapmak
Bende keşke daha önce başlasaydım birikime diyorum ama bebek olduğu için zor olurdu sanırım.Para biriktirip mutlu olacaksın deseler güler geçerdim 3-5 ay önce Burası bana baya iyi geldi cidden
Kâğıt para atınca miktar iyi çıkıyor aynen insan mutlu oluyor, ben çok büyük meblağ atmayı düşünmüyorum ,maaş günü altın ve dolar hedefim var onları gerçekleştirmek için 3-5 bisey alıyorumAynen.Ben kağıt parada atmak istiyorum kumbaraya nasipse
Herşeyin bir zamanı var daha önce başlayabilirdik belki ama bukadar hevesli olmazdık, en azından kendi adıma. Ben artık bazı konularda doyuma ulaştığımı hissediyorum ve harcamaktan çok biriktirmek bu ara beni daha mutlu ediyorBende keşke daha önce başlasaydım birikime diyorum ama bebek olduğu için zor olurdu sanırım.
Ben çalışmadığım için harçlıklarımla birikim yapmaya çalışacağım inşallah. Elime geçen 6-10 tl kâğıtları da atarım inşallah.Kâğıt para atınca miktar iyi çıkıyor aynen insan mutlu oluyor, ben çok büyük meblağ atmayı düşünmüyorum ,maaş günü altın ve dolar hedefim var onları gerçekleştirmek için 3-5 bisey alıyorum
Bende aynı şekilde. İnşallah bozmadan devam eder niyetimiz. Biriktikçe daha çok mutlu oluyor insan.Herşeyin bir zamanı var daha önce başlayabilirdik belki ama bukadar hevesli olmazdık, en azından kendi adıma. Ben artık bazı konularda doyuma ulaştığımı hissediyorum ve harcamaktan çok biriktirmek bu ara beni daha mutlu ediyor
Insallah, hep birlikte daha keyifli oluyor . Çalışmadan ailesinin bütçesini kontrol eden ,birikim yapmaya çalışan kadınlara her zaman saygı duyuyorum maşallah. Kocam çalışsın ben keyfime bakayim deyip umursamayan kadınları görüp duydukça saygım artırıyor.Bende aynı şekilde. İnşallah bozmadan devam eder niyetimiz. Biriktikçe daha çok mutlu oluyor insan.
Ben nerden tasarruf ederim diye düşünüyorum. Daha öncede az çok biriktiriyordum ama kumbarada değil açılan bir kumbaram vardı sadece birkaç kere açıp para alınca açılmayan kumbara almaya kadar verdim. Devamlı olur İnşallah.Insallah, hep birlikte daha keyifli oluyor . Çalışmadan ailesinin bütçesini kontrol eden ,birikim yapmaya çalışan kadınlara her zaman saygı duyuyorum maşallah. Kocam çalışsın ben keyfime bakayim deyip umursamayan kadınları görüp duydukça saygım artırıyor.
Açılmayan kumbara daha iyi ,içinden alma ihtimalimiz yok, sadece merak faktörü var insan bir an önce dolsun ne kadar olduğunu bileyim istiyor, Diğer topik de bir arkadaş bahsetti kumbaram uygulaması var onu indirdim ,bundan sonra ne kadar olduğunu oradan takip de edeceğimBen nerden tasarruf ederim diye düşünüyorum. Daha öncede az çok biriktiriyordum ama kumbarada değil açılan bir kumbaram vardı sadece birkaç kere açıp para alınca açılmayan kumbara almaya kadar verdim. Devamlı olur İnşallah.
Bende gördüm o mesajı ama ben merak etmek istiyorum içindekini. Sürpriz olsun bilmeyeyimAçılmayan kumbara daha iyi ,içinden alma ihtimalimiz yok, sadece merak faktörü var insan bir an önce dolsun ne kadar olduğunu bileyim istiyor, Diğer topik de bir arkadaş bahsetti kumbaram uygulaması var onu indirdim ,bundan sonra ne kadar olduğunu oradan takip de edeceğim
Ben de çok sabırsızım, aylık olarak altın ve dolar almaya çalışıyorum ufak tefek daha yeni başladım, günlük harcama için kendime ayırdığım harçlıklardan 3-5 atmak istiyorum. Aslında güzel birikiyorKizlar kolay gelsin..
Ben kumbara sevmeyengillerdenim
O dolana kdr tl de beklemek isime gelmiyor
Hele 1 yil fln hayatta duramam catlarim yahu
Ama illa 3 5 atar evde birakirim bazen 3 5 hersey lazim oluyor diye ondada 50 tl bile birikmez
Ben de çok sabırsızım, aylık olarak altın ve dolar almaya çalışıyorum ufak tefek daha yeni başladım, günlük harcama için kendime ayırdığım harçlıklardan 3-5 atmak istiyorum. Aslında güzel birikiyor
Eşimle ortak bir kumbara yaptık 3 ayda 1000 tl biriktirdik. Gerçi çoğunu o atmıştır ama pek birikimi sevmiyor yine de bana destek olmak için attı, ben de kartlarımı sıfırlamaya çalışıyorum, bir yandan da birikim yapmak istiyorum .katkısı oldu yani banaEvet ben birikimi ust limitte tutuyorum
Kumbarada bana tl destegi sagliyor ama hic 100 lira bile gormedim:)
Hoşgeldiniz Bende sevmeyenlerdendim daha doğrusu sabredemeyenlerden buna çare olarak açılmayan kumbara aldım ona atıyorum istesemde alamıyorum. Buradaki amacımız birbirimize gaz vererek birikim yapabilmek inşallah başarırızKizlar kolay gelsin..
Ben kumbara sevmeyengillerdenim
O dolana kdr tl de beklemek isime gelmiyor
Hele 1 yil fln hayatta duramam catlarim yahu
Ama illa 3 5 atar evde birakirim bazen 3 5 hersey lazim oluyor diye ondada 50 tl bile birikmez
Aynen yine başladı artmaya.Dolar 6 lira oldu yine