bugün kaynanam ile tartıştık

asliking

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
92
2
296
Ankara
merhaba kızlar bugün kaynanam bize geldi çocugu uyandırdı neyse bişey demedim sevme tarzı şimdiye kadarda pek hoşuma gitmiyordu açıkçası ama bugun baya aştı kendini çocugu kucağına alıyor veya kucağına yüzüstü yatırıyor poposuna vuruyor sürekli ama vurmayı anlatamam öyle sert vuruyorki yazık yavrum acı çekiyor gibi geldi bana ne yapıyorsun sen dediğimde seviyorum dedi böyle sevmemi olur falan dedim biraz tartıştık sonra çekti gitti hemen eşimi aramış olanları anlatmış eşim beni aradı neden böyle yaptın diye anlattım olanları o da annesini haklı buldu ne yapmam lazım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Bence annesi olduğun için cocuğunu düşünmen herşeyden önce gelir doğru olanı yapmışsın .Kendini savunmakla kayınvalideni sucluyormus gibi görünüceksin bence sessizliğini koru ama bundan snra ona göre davran.... kayınvalidnle aranda hep bir gerginlik varsa bilemem ama dediğim gibi sadece cocuksa konu haklısın tabi.

kızlar kusura bakmayın biraz geç gördüm bu konuyu eşimle sert bir tartışma ile hallettik tabi tartışmadan sonra biraz küslük falan oldu ama sonunda anlaştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…