• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün karar verdik davetiyemiz böyle olucak nasıl kıslar

değişik ve hoş :))
aklıma ilk gelen eşinin veya senin havacılıkta çalışıyo olması, daha manidar olurdu :)
var mı öyle bir şey:)

değişik ve hoş :))
aklıma ilk gelen eşinin veya senin havacılıkta çalışıyo olması, daha manidar olurdu :)
var mı öyle bir şey:)

hayır canım hostes olmayı isterdim ama malesef. ama davetşye hoşuma gitti o yüzöye yaptırdım :1hug:

çok farklı çok hoşuma gitti
love air demek heheh çok iyi yaa

bende youknow'a katılıyorum resimle ilgili tereddütün kalmasın arka fon gibi bastırabilirsin
ben cesaret edemem şahsen hele ki istanbulda suyunun suyuna bile davetiye yolladığın bi yerde

klasik modellerin dışında olan herşeyi seviyorum
buda çok güzel olmuş
mutluluklar tatlım

çok farklı çok hoşuma gitti
love air demek heheh çok iyi yaa

bende youknow'a katılıyorum resimle ilgili tereddütün kalmasın arka fon gibi bastırabilirsin
ben cesaret edemem şahsen hele ki istanbulda suyunun suyuna bile davetiye yolladığın bi yerde

nostaljik şekilde bastırdık canım resimleri nişamlım istedi öyle oldu yarın alıcaz davetiyeleri allah izin verirse love air hoşuma gitti :)

biz tegv den siparis verdik davetiyeyi, belki cok bi ozelligi yok, ama bu biraz sokaga atilan para gibi, bizde en iyisi bi seylere katkimiz olsun diye boyle bisi yapmistik

aklinizda olsun

Back