bugün karar verdik davetiyemiz böyle olucak nasıl kıslar

bizimkide fotograflıydı
ama bu güzelde karısık geldi biraz ama değişik bir fikir

ay yok güzel güzelkaydirigubbakcemile3

tşk ederim you_know yalnız resim konusu biraz beni endişendiriyor resimleri yırtıp atacaklar yada yırtmadan atacaklar birinin eline geçse kötü şeylerde kullanmazlar dimi ne bilim aklıma herşey geliyor çekemeyen birsürü insan var

canım biz yaptırırkende herkes öle dedi aileden yani ama benim hep hayalimdi yani davetiyem fotom olsun şimdide kimse gitsem saklamıs foto diye ama sen cekiniosan sadece foto yapma hani üzerine bişide yazdır arka planda fln

Çok farklı gerçekten güzelmiş, önemli olan sizin beğenmeniz, mutluluklar dilerim. a.s.

nostalji olarak koysak fazla belli olmaz herhalde bende davetiyemde fotom olsun istemişimdir hep tşk ederim canım nostalji bir şekilde olursa fazla belli olmaz yazıda olursa daha iyi olura.s.

Canım benim doğum günümde evleniyorsun tamkaydirigubbakcemile3 asck kalmş
davetiyeyide nasıl istiyosan öyle yap boşver kaç kez evleneceksin?Boş yere evham yapmayın kızlar ne yapabilirlerki?Birde davetiyeye...Manyak çok evet ama korkmayın bişey olmaz Allahın izniyle..Bizde fotoğraflı düşünüyoruz nişanlım tasarlıcakopuyorumnanaktan

bence zevk meselesi ama o çiçekli böcekli kartlar çok banal o ne öyle herkezde var daha çok tercih edilenler değil benim ilgimi çekenler değişik bişeyler olsun istiyorum ben sade ve farklı olan çiçekli modellermi zevk meselesi...

ne güzel canım düğünümde en yakın arkadaşımın doğum günü var bilmeden o güne ayarlamışım :):) tşk ederim canım Allahın izniyle inşallah bişey olmaz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…