Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay yok güzel güzelkaydirigubbakcemile3
LOVEAIR ibaresi hariç çok beğendim...
tşk ederim you_know yalnız resim konusu biraz beni endişendiriyor resimleri yırtıp atacaklar yada yırtmadan atacaklar birinin eline geçse kötü şeylerde kullanmazlar dimi ne bilim aklıma herşey geliyor çekemeyen birsürü insan var
.
cok hos bise
farkli bise, cok begendim
mutluluklar!!
canım biz yaptırırkende herkes öle dedi aileden yani ama benim hep hayalimdi yani davetiyem fotom olsun şimdide kimse gitsem saklamıs foto diye ama sen cekiniosan sadece foto yapma hani üzerine bişide yazdır arka planda fln
Çok farklı gerçekten güzelmiş, önemli olan sizin beğenmeniz, mutluluklar dilerim. a.s.
kusura bakma ama çok banal geliyor bana bu yok bilet şeklinde yok facebook anasayfası şeklinde. çiçekli böcekli davetiyeler daha çok tercih edilir bence. yaşlanınca ya da ileride bu davetiyeyi alıp elinize neler konuşacağınızı düşünün. bir davetiyenin kalıcılığı hem şekliyle, hem içeriğiyle ve aynı zamanda da sadeliğiyle ve farklılığıyla anlaşılır. ancak bu şekilde değil
Canım benim doğum günümde evleniyorsun tamkaydirigubbakcemile3 asck kalmş
davetiyeyide nasıl istiyosan öyle yap boşver kaç kez evleneceksin?Boş yere evham yapmayın kızlar ne yapabilirlerki?Birde davetiyeye...Manyak çok evet ama korkmayın bişey olmaz Allahın izniyle..Bizde fotoğraflı düşünüyoruz nişanlım tasarlıcakopuyorumnanaktan
süpermiş kız valla ben bayıldım çok değişik bişi
değişikmiş canım beğendim mutluluklar