Bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için seçim olsa oyumu ;

Bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için seçim olsa oyumu

• Kadir Topbaş (AKP) için kullanırım.

OY: 47 48,0%
  • Mustafa Sarıgül (CHP) için kullanırım.

OY: 45 45,9%
  • Bağımsız aday için kullanırım.

OY: 6 6,1%

• Ankete Katılan
    98

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.326
2
69.485
1.623
101
Merhaba
"Bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için seçim olsa oyunuzu hangi partiye ve adaya verirsiniz" diye bir anket yaptık.
Cevap seçenekleri kamuoyu tarafından en güçlü gösterilen 2 aday, bağımsız adaydan oluşmaktadır.

Yalnız Mustafa Sarıgül Chp den aday olacak mı kesin değil en son başka partiden aday olmuştu.
Şimdi kendi partisini kurma çabası var.

Son düzenleme:
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 2014'teki yerel seçimlerde İstanbul adaylığında Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül isminde karar kıldığı öğrenildi.

Kesin olmamakla birlikte böyle bir açıklama geldi.

böyle bir konu bekliyordum:)yazık ki İstanbul'lu değilim

Son düzenleme:
bu arada bir parti anket yapmış işte yların büyük çoğunluğunu almışlar falan filan

eeee hani bana soran olmadı.

kızlar sizlerden anket uygulanan oldu mu?

nylon faturadan sonra naylon anket

Şuan İstanbul'da oturmamakla birlikte 3 kuşak İstanbullu bir ailenin nesli olarak , bende kendi ilimde keşke Kadir Topbaş gibi bir belediye başkanı olsa derim hep.
Kıyasladığım her iki ilin mevcut belediye başkanıda aynı partiden yanlış anlaşılmasın ama biri aldığı eğitimle bu işi layıkıyla yaparken , bizim ildekinde son derece eksik kalan yanlar bence.
Ha keza , Şişli Belediyesinde yaptıkları ile Sarıgül de aynı derecede başarılıdır bence.Şuan için adaylığı kesinleşmemiş olmaması itibarıyla bu iki başarılı Belediye Başkanından yana oyum , Kadir Topbaş a giderdi .

Istanbulda dogup buyudum. Eski halini cok iyi bilirim
Kadir Topbas istanbula cok sey kazandirmistir. Bu yuzden oyum ona gidecek.

paraları koyacak yer bulamamışlar , daha hala oyum akp diyorlar
ne koyun milletiz...sıkmabaşlar verir tabi , kocaları zengin oldu:)

Her ikiside değil daha oyumu verecek bir aday bulamadım,keşke Muharrem İnce gibi biri aday olsaydı oyum ona giderdi

Son düzenleme:
Cnm gun bunlari yollama gunudur o yuzden parti kisi gozetmeden en buyuk rakibe verilmeli oy

Doğru diyorsun öbür türlü boşa gitme ihtimali büyük oluyor, belkide fikrimi değiştirip sarıgüle verebilirim topbaş olmaması için 1 oy 1

oydur.

yeterki topbaş olmasın ,ne gelirse kabulüz en azından gizliden düşmanlık yapmıyorlar içleri dışları bir ama bu hükümete güven artık 0 dır.

Seçenekler arasında neden Sırrı Süreyya Önder yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…