• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün iftara neler hazırladık???

Sende ılkl yazdıgım cvp a bakarsan anlarsın ben sert konusmadım hıc de alıngan degılım ıyı oku yazılanları sonra ahkam kesın

bak hala sınırları zorluyorsun canım..
kullandığın kelimelere sen hamile olmasan benim vereceğim cevaplar çok belli.
lütfen yapma..
hadi git.sende bizi anla rica ediyorum senden..oruöluyuz uğraştığımız bebelerimiz var;ayaklarımızı uazatıp oturmuyoruz.
iki keyfimiz var,hala yazıyorsun..
iyi niyeti suistimal etme artık

herneyse rica ediyorum kimse cevap vermesin artık..çok rica ediyorum.
konu güme gidecek yoksa..

haydi kızlar yazın bana da fikir olsun..

bende yayla çorbası düşündüm,nohutlu pilav,kızarmış tavuk ve kahvaltılık
birde salata ama turşulu yumurtalı filan

ben kımseye bırsey demedım arkdasım sert sert konusan sızlersınız tamammı ben sadece ınsanca burada hamıleler var yazdım onlar cvp yazdı konu kapansın ok

Sende ılkl yazdıgım cvp a bakarsan anlarsın ben sert konusmadım hıc de alıngan degılım ıyı oku yazılanları sonra ahkam kesın

canım gereksiz yere uzatıyorsun konuyu :olmaz: keskin sirke küpüne zarar. bak bir de bebegin var, stres hormonlarını gönderiyorsun yavruya boşu boşuna. çık git bu iftara neler hazırladık topiğinden, sen de rahatla biz de.. zaten moderatörler ceza verecek sana biraz daha uzatırsan..

herneyse rica ediyorum kimse cevap vermesin artık..çok rica ediyorum.
konu güme gidecek yoksa..

haydi kızlar yazın bana da fikir olsun..

bende yayla çorbası düşündüm,nohutlu pilav,kızarmış tavuk ve kahvaltılık
birde salata ama turşulu yumurtalı filan

o salata nasıl bir şey canım? ne malzemeler var içinde?

ben de mercimek çorbası pilav et yahnisi patates püresi kendime taze fasülye ve salata..
yarın burdan kopya çkerim :D güzel olmuş bu topik güzeeeel

benim kociş tatlıdan nefret ediyo o derdim yok ben de gün içinde çikolata dondurma falan yediğimden özel bişi canım istemiyorr

o salata nasıl bir şey canım? ne malzemeler var içinde?

canım alta göbek marul
üzerine domates salatalık turşu mısır yumurta evde ne varsa koyuyosun
üzerinede tuz zeytinyağı limon koymuyorum ben..
oluyor sana şefin değil böceğin salatası:lepi:

tatlı içinde çok rahat bir tarifim var mozaik tarifi:
2 bardak süt 2 bardak pudra şekeri bir kakao ve çiftli petibör bisküviyi karıştır serala oldu sana mozaik:CüvCüv:

yine süt tatlısı olabilir
1 litre süte 2 çay bardağı un,2 çay bardağı şeker muhallebi gibi pişir soğuduktan sonra bir paket krem şanti ile çırp
sonra borcama bir kısmını dök içine kırılmış rondoda un ufak eilmiş bisküvi fındık.
diğer yarısını dök süsle
işte basit iki tatlı tarifikaydirigubbakcemile5

Back