Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Valla canım ben her şeyden çok çabuk sıkılıyorum yaa . Genel karakterimle ilgili sanırım. O yüzden hiç bir parfümü de uzun süre kullanamadım, sürekli yeni koku arayışım devam ediyor.
Bende oleydim eskiden ama zamanla kendimi çözüyosun hangi tarz kokudan hoşlanıyorsun sıkılmıyorsun anliyosun :)

Bugün hava 19° olunca elim yazlık kokularıma gitti. Dedim su gibi berrak kokayım :) Oriflame Divine kullandım. Bitmek üzere ama 2. Şişeyi sipariş verdim bile çoktan. Ender rastlanan bir durum benim için bir parfümü bitirip 2. Şişesini satın almak

Çok iyi yapmışsın canım, yerinde bir tercih olmuş bence. Bu parfümü ben de biliyorum, hatta bir şişe kullandım da. Gerçekten çok hoş farklı bir koku, sadece kalıcılık için biraz daha fazla sıkmak gerekiyor o kadar. Onun dışında ben de çok seviyorum bu kokuyu.

Sade ve cok fresh bir koku olmasına rağmen oldukça kalıcı tüm gün alıyorum kokuyu :) tabi biraz fazla spreylemek gerekiyor.

Malum Coronadan evdeyim modum eşofman. Avon Simple Because

CH 212 Sexy :) inat ettim 50 mllik bir kısmını bitiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…