- 28 Haziran 2015
- 1.890
- 2.035
- 133
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.461
Bende de vardıArkadaşım bana bir mis hediye etti.
Bu bildiğimiz hacı misi.
Ama kokusunu anlatamam.
Senelerce givenchy ange ou demon le secret kullanmış biri olarak resmen muadili diyebilirim.
Üstelik kalıcı ve estiriyor kokuyu
Parfümün ne diyorlar hacı misi diyorum herkes şok
merhaba orjinalini mi kullanıyorsunuzBugün de 212 Sexy :) eşim çok beğendi yastiginda sen yokken kokunu alıyorum dedi ve beeen bir daha aşık oldum bu kokuyasanırım iyice sıcaklar gelene kadar kullanmaya devam edicem inşallah :)
merhaba orjinalini mi kullanıyorsunuz
nerden aldığınızı özelden yazar mısınız:)Merhaba hayır orjinal değil. Tester kullanıyorum. Ama orjinalinden bi farkı yok bence ve oldukçada kalıcı. Beklediğimin üstünde bi kalite :)
Merhaba bana da yazabilir misiniz :)Merhaba hayır orjinal değil. Tester kullanıyorum. Ama orjinalinden bi farkı yok bence ve oldukçada kalıcı. Beklediğimin üstünde bi kalite :)
niyee kuzum baydımı seniichopard wish
Bitirmeye çalışıyorum resmen.
çok güzel bir kokusu var euphorianın yaCalvin klein euphoria
Yagmurlu günde güzel gider
Malesef canım baydı hakkaten. Satmak istedim satamadım da, mecbur kullanıyorum. Güzel ama ben sıkıldım işteniyee kuzum baydımı senii
vanilyalı yoğun kokular biyerden sonra bayıyor dimi nekadar güzel olurlarsa olsunlar uzun süre kullanınca sıkılıyosun işte. ben o yüzden çiçek kokusunu daha çok seviyorum kokladıkça ooh miss diyosun için açılıyo :)Malesef canım baydı hakkaten. Satmak istedim satamadım da, mecbur kullanıyorum. Güzel ama ben sıkıldım işte
Valla canım ben her şeyden çok çabuk sıkılıyorum yaavanilyalı yoğun kokular biyerden sonra bayıyor dimi nekadar güzel olurlarsa olsunlar uzun süre kullanınca sıkılıyosun işte. ben o yüzden çiçek kokusunu daha çok seviyorum kokladıkça ooh miss diyosun için açılıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?