Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Bende de vardı asude kokusu olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Bu kadar güzel bir koku olamaz. Kokusu çok güzel markası ne diyorlardı. Ben de çıkarıp gösteriyordum mis mi diyorlardı.

Bugün de 212 Sexy :) eşim çok beğendi yastiginda sen yokken kokunu alıyorum dedi ve beeen bir daha aşık oldum bu kokuya sanırım iyice sıcaklar gelene kadar kullanmaya devam edicem inşallah :)

merhaba orjinalini mi kullanıyorsunuz

Merhaba hayır orjinal değil. Tester kullanıyorum. Ama orjinalinden bi farkı yok bence ve oldukçada kalıcı. Beklediğimin üstünde bi kalite :)

Malesef canım baydı hakkaten. Satmak istedim satamadım da, mecbur kullanıyorum. Güzel ama ben sıkıldım işte
vanilyalı yoğun kokular biyerden sonra bayıyor dimi nekadar güzel olurlarsa olsunlar uzun süre kullanınca sıkılıyosun işte. ben o yüzden çiçek kokusunu daha çok seviyorum kokladıkça ooh miss diyosun için açılıyo :)

Valla canım ben her şeyden çok çabuk sıkılıyorum yaa . Genel karakterimle ilgili sanırım. O yüzden hiç bir parfümü de uzun süre kullanamadım, sürekli yeni koku arayışım devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…