Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Yine burberry Classic :) bu sefer ki parfümümü parfumevi.com' fan almıştım azmettim ve 50 ml'den sadece 20 ml kaldı :) onuda 1 hafta ıcınde bıtırıcem inş.

Deneme imkanım ne yazık ki yok. Anca kör alış yapabilirim ultravioleyi. Tomorrow tarzındaysa almıxaktım. Yinedesagolum kızlar :)

Merhaba kokuyu nasıl tanımlarsınız acaba
Evet bu parfümü ben de merak ediyorum.

Bugun Zen kullandım,konu disi yorum yapmayayım simdi

Kızlar bu kokuyu şöyle anlatayım size ilk sıktıgınızda bir 15 dk koklamayın gerçekten çok kötü oluyor . Ama 15 dk sonra nefis bir karamel, bal ve çikolata karışımı oluyor. Böyle yumuşacık tatlı bir kokuya dönüşüyor. Genç kız şekerli parfümlerinden değil kesinlikle. Oturaklı ağır bir parfüm. Ama gerçekten oturunca inanılmaz güzel oluyor. Üstünüze boca da etmenize gerek yok. İki üç fıs saatlerce idare ediyor . :)

Deneme imkanım ne yazık ki yok. Anca kör alış yapabilirim ultravioleyi. Tomorrow tarzındaysa almıxaktım. Yinedesagolum kızlar :)
açıktan denersin yok mu yakınlarda? parfümevinden aldığın burberry güzel miydi?

bugün bombshell sıktım.. yaz kokusu gerçi ama olsun. uzun zamandır koklamamıştım.

Çeyiz alışverişimde alınan bvgari jasmin noir
Bir heves aldım ama çok da sevmiyorum gibi

Bu arada sol kolumda bugün boynerde kokladığım armani because its u bayan sağ kolumda armani stronger with u erkek var
Kızlar çok güzel kokuyolar bi deneyin derim

Bu arada sol kolumda bugün boynerde kokladığım armani because its u bayan sağ kolumda armani stronger with u erkek var
Kızlar çok güzel kokuyolar bi deneyin derim
Bende because its you orjinali var. Hiçte sıkmıyoruz annemle. Aklıma getirdin bir ara sıkayım
Bu ara Giorgio Armani Si ye takmış durumdayım.

maşallahh darısı başıma..

bugün davidden crystal noir. kıyafette değil de tenime sıkınca bir ara gerçekten hindistan cevizi kokusu aldım :)

Bende 15 ml boyu vardı. 4'lü Set halinde almıştım tester parfumcuden. Diğerleri versace bright crystal, crystal absolute ve versense . En sevmediğim de crystal noir'di. Basligicindaki karabiber mi tam olarak ne bilmiyorum ama o baharat acayip rahatsız ediyor beni. Alt notalara geçene kdr kokudan soğudum resmen.

Emotion Love kullandım bugün :) özlemişim. Joker kokularımdandır kendisi. Bittikcede alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…