- 9 Eylül 2018
- 5.480
- 24.411
- 548
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.081
Ask yasiosu dimi bu bu parfumle kuzumPrada Candy
Glorianin kokusu nasil guzel mi.Cacharel gloria
ben seviyorum tatlı bir koku ve bademli. içinde bademli likör, kiraz, vanilya, amber. alt notalarında kırmızı çiçekler ve biberle tatlı kısım biraz daha sıcak bir kokuya dönüşmüş. baymıyor beni.Glorianin kokusu nasil guzel mi.
Hem de nasıl kuzum. Nasıl güZel bi koku öyle.tam bakımlı kadın kokusu .misler gibiAsk yasiosu dimi bu bu parfumle kuzume hakkin var guzel koku cidden
Ben olympea
Aynen fistigimm cok harika bi koku insani cok etkiliyo iyi gunlerde guzel gunlerde kullan kuzummHem de nasıl kuzum. Nasıl güZel bi koku öyle.tam bakımlı kadın kokusu .misler gibi
Bahsettiğiniz koku Prada Candy mi? Nasıl bir koku?Aynen fistigimm cok harika bi koku insani cok etkiliyo iyi gunlerde guzel gunlerde kullan kuzumm
Karamelli tatlı ama hafifte benim pudramsı bulduğum cok güzel bir kış kokusu.Bahsettiğiniz koku Prada Candy mi? Nasıl bir koku?
Dior pure poison hipnotic poison la aynimi d&p den hipnotic poison deo sunu almistim tenime gitmemisti kokusuKaramelli tatlı ama hafifte benim pudramsı bulduğum cok güzel bir kış kokusu.
Bu arada bugün dior pure poison sıktım.
Prada candy hani makyaj malzemesi gibi kokuyor yuz pudralari varya hani allik gibi pudra gibi kokuyor cok hos bi kokuBahsettiğiniz koku Prada Candy mi? Nasıl bir koku?
Hayır ikisi cok zıt kokular. Pure poison çiçeksi ve sabunsu:)Dior p
Dior pure poison hipnotic poison la aynimi d&p den hipnotic poison deo sunu almistim tenime gitmemisti kokusu
Pure poison da cok guzelHayır ikisi cok zıt kokular. Pure poison çiçeksi ve sabunsu:)
Sizin zevkinize güveniyorum. onerdiklerinizi aldim ve cok harika kokularPure poison da cok guzel
Prada candy ve pure poison da cok guzeldir canim :)Sizin zevkinize güveniyorum. onerdiklerinizi aldim ve cok harika kokular
addict size de tarçınlı gibi kokuyor mu? ve baya ağır kalıcı bir koku. ben de yeni aldım da dp den :)Bugün dior addict kullandım. Tam bu havanın kokusu ya.
Ben addicten tarçın kokusu almıyorum. daha çok vanilya kokusu alıyorum. Böyle tarif edemiyorum ama çiçeksi bir yanı da var .. hypnotic gibi yogun tatlı değilde daha değişik odunsulukta var gibi.addict
addict size de tarçınlı gibi kokuyor mu? ve baya ağır kalıcı bir koku. ben de yeni aldım da dp den :)
ben bugün evdeydim ama hot couture sıktımdp'den hot couture kullanan var mı parfümün kokusuyla orda test ettiğim farklı kokuyor gibi geldi de
Dior p
Dior pure poison hipnotic poison la aynimi d&p den hipnotic poison deo sunu almistim tenime gitmemisti kokusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?