Bugün hangi parfümü kullandınız ?

özendirdin beni bu parfüme nasıl bi koku bu =))
elimde 10 kadar parfüm vardı. bunu aldıktan sonra 3ünü sattım. 7sinide dolabın derinliklerine kaldırdım. misk kokusunu sever misin bilmiyorum ama seversen mutlaka bak. narciso kokularının bir çizgisi var zaten. o çizgide ilerliyor bu kokuda. başlangıç notaları gül ve gardenya orta notada misk var ki çok baskın dediğim gibi. alt notalarda da sedir ve vetiver varmış. vetiver nasıl bir koku hiç bilmiyorum. parfüm genel olarak çiçeksi miskli bir koku. yumuşak ferah masum ama bir çekiciliği de var.

armani mania
bi kontrol ettimde elimde ki en eski üretimli parfümüm mania ymış. bu ara hep bunu kullanıp bitirmeyi düşünüyorum.

Emotion love kullandım.
Arkadaşlarım senden çok güzel temizlik kokusu geliyor dediler .
Bu koku chloe love'ın kopyası. Aslında bir-iki sene önce chloe love kullanmıştım. İlk başta çok sevsem de sonradan beğenmemeye başlamıştım. Geçen gratise gittiğimde emotion love indirimdeydi ve son bir kutu kalmıştı. Aslında beğenmiyordum ama ne hikmetse hiç düşünmeden bir anda alıverdim gitti. Hatta sonradan çok pişman oldum aldığıma. Neyse artık bol bol sıkıp bir an önce bitireyim diye düşünüyordum. Ama bugün arkadaşlarımdan beğeni alınca tekrar hoşuma gitti .

benimde en çok sevilen ve adı sorulan parfümümdü emotion love. chloe love ile birebir neredeyse. tabi emotion biraz daha sentetik kalıyor ama o kadar fiyat farkı var. olsun o kadar. chloe love seven ama bütçesi uygun olmayan açık parfüm yerine emotion alsın.

Keşke bi de kalıcı olsa. Sabahtan akşama kadar üstümde kalsa kokusu hiç fena olmazdı.
Bu bitince emotion violet alsam mı acaba? Ne dersin?
Bi aralar açık parfüme takmıştım, şimdi de market parfümlerine taktım galiba. Orjinal parfüm tecrübem fiyaskoyla sonuçlandığı için...

bunu yeni görüyorum. hemen cevap vereyim. emotion parfümlerinden bence en kalıcısı love olanı. diğer çeşitlerini yakın arkadaşım kullanıyordu üniversitede. ben onun kokusunu hiç alamıyordum.

Estee lauder sensuous nude kullaniyorm bazen nedendir bilmem hic kalici olmadi bende. Kalıcılığıni begenen var mi?

Estee lauder sensuous nude kullaniyorm bazen nedendir bilmem hic kalici olmadi bende. Kalıcılığıni begenen var mi?
bende kullanıyorum bunu. aksine çok beğendim. bileğime sıkmıştım ertesi gün bile aldım kokusunu

Yeni gözağrım Burberry Body Intense .
Ama ben kokusunu alamıyorum. Kullandığım bütün parfümlerde aynısı oluyor. Benimle alakalı bir durum galiba

Yeni gözağrım Burberry Body Intense .
Ama ben kokusunu alamıyorum. Kullandığım bütün parfümlerde aynısı oluyor. Benimle alakalı bir durum galiba
bu kokuda bana aynısı oluyordu. ama yazın çok sık kullanıyordum balkon falan açık. üst komşum sen parfüm sıkınca kokusu balkondan bize geliyor demişti. o zaman dedim kalıcıymış diye

bu kokuda bana aynısı oluyordu. ama yazın çok sık kullanıyordum balkon falan açık. üst komşum sen parfüm sıkınca kokusu balkondan bize geliyor demişti. o zaman dedim kalıcıymış diye
Inşallah öyledir canım. Ben de acaba tester diye mi fazla kokmuyor diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…