Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Inşallah öyledir canım. Ben de acaba tester diye mi fazla kokmuyor diye düşündüm.
testerlarla parfümler arasında kalıcılık bakımından fark yok. ama markadan kaynaklı farklılıklar olur tabi ki. burberry ile thierry mugler yada chanel in kalıcılığı aynı değil mesela.

testerlarla parfümler arasında kalıcılık bakımından fark yok. ama markadan kaynaklı farklılıklar olur tabi ki. burberry ile thierry mugler yada chanel in kalıcılığı aynı değil mesela.
Doğrudur canım, ben o kadar tecrübeli değilim. Ama şunu fark ettim. Dün ilk denedigimde dirsek içine sıkmıstım. Akşam giydigim kazagi işten gelince tekrar giydim. Dirsek kısmı çok güzel kokuyordu.

Ama niyeyse ise giderken giydigim kıyafetime iki üç fis sıktığım halde özellikle burnumu yapistirip kokladim, nerdeyse hiç kokmuyor ? Kumaş yapısıyla da alakalı galiba .
Ama şunu da söylemem gerek. Ise giderken üç fis boynuma, iki fis kıyafetime sıkmıstım. Öğlen saatlerinde arkadaşım kokuyu aldığını söyledi.

Bir de body intense kesinlikle biraz zaman geçince çok daha güzel. Ilk saatlerde biraz keskin bir koku bana göre. Saatler sonra açılıp yumusuyor.

Clınıc black aramotıcs kullanan bugun aldım aslında guzel ama buram buram kokmadı ya da bana oyle geldı alıstı burnum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…