- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.741
testerlarla parfümler arasında kalıcılık bakımından fark yok. ama markadan kaynaklı farklılıklar olur tabi ki. burberry ile thierry mugler yada chanel in kalıcılığı aynı değil mesela.Inşallah öyledir canım. Ben de acaba tester diye mi fazla kokmuyor diye düşündüm.
Doğrudur canım, ben o kadar tecrübeli değilim. Ama şunu fark ettim. Dün ilk denedigimde dirsek içine sıkmıstım. Akşam giydigim kazagi işten gelince tekrar giydim. Dirsek kısmı çok güzel kokuyordu.testerlarla parfümler arasında kalıcılık bakımından fark yok. ama markadan kaynaklı farklılıklar olur tabi ki. burberry ile thierry mugler yada chanel in kalıcılığı aynı değil mesela.
yeni konu açtım bekliyorum senide :)Bir de body intense kesinlikle biraz zaman geçince çok daha güzel. Ilk saatlerde biraz keskin bir koku bana göre. Saatler sonra açılıp yumusuyor.
Davete icabet etmek gerekir, geliyorum hemenyeni konu açtım bekliyorum senide :)
Memnun musunuz kalıciligindanchloe-signature :)
Oldukça kalıcı ama nedense kokusunu tenime yakıştıramadım deneyerek almıştım ama sonradan sevemedim. İmza kokum olmadı malesef.Memnun musunuz kalıciligindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?