- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.121
Kuzumm hayırlı olsun yeni parfümün :) kenzo flower güzel bi kokudur sevdiceğin zevkliymişKenzo flower kullandım
Bu parfümü geçen akşam sevgilim hediye etti. İş yerinde bir bayanda çok hoşuna gitmiş. İsmini öğrenip hemen banada bi tane alıvermiş sevdiceğim :)
Pudralı hafif çiçeksi bir kokusu var. Beğendim gayet güzel. Kadınsı. Pudralı parfüm arayanlar deneyebilir
chloe signature
dün gece babamı havaalanına almaya gittik ailecek,babacım duty freeden aradı bişey istiyor musunuz diye ben deli gibi chloe love istiyordum ama babacığıma kıyamadım ben birşey istemiyorum dedim.anneme sordu annemde bana al dedi ama ne isteyeceğini bilmiyordu. benim parfümümü beğendiği için ben de annem için chloe love istedim.(peki itiraf ediyorum bende kullanırım diye düşünmedim değil)
babam anlamadığı için ordaki kıza verdi.bende kıza chloe love dedim.klasik mi dedi.,tam cevabını bilmiyordum ama nedense evet dedim. parfüm bir geldi ki,içinden signature çıktı.annem beğenir belki dedim,beğenmedi,ben kullanmam senin olsun dedi. ben de daha önce hiç kullanmamıştım kokusunu bile bilmiyordum yoktan yere signature m oldu. hem 75 ml,hem Türkiye fiyatlarından pahalı, hem de pek beğenemedim kokusunu.
şimdi kara kara düşünüyorum ne yapıcam diye
Chloe love demişsin nasıl klasik mi diye sorabiliyor? şaka gibi. herhalde love kısmını duymadı. klasik başka, love başka.
Bu sitede satış yapma bölümü var. .oraya ekleyebilirsin. almak isteyen olursa gönderirsin. aceleye getirmemek lazım parfüm işlerini. ucuz değiller sonuçta. =)
bende kullanıyom ondan da sprey sıkma şeysi bozuldu.Victoria Secret Coconut Passion vücut spreyi :)
Kurabiye gibi kokuyo buda.
bende kullanıyom ondan da sprey sıkma şeysi bozuldu.
ayy bende tam bilmediğim için şaştım kaldım,evet dedim.
satış bölümünü biliyorum ama babam 80 euro vermiş.. güncel alışveriş sitelerinde 200 tlye satılıyorken ben o fiyata satamam.ya chloe love la takas yapacak birini bulucam,ya da paşa paşa kullanıcam.
sabah sıktığımda bi garip gelmişti şimdi sanki alıştım gibi geliyor ama tabii ki bir love değil
koku zevklerimiz uyuyooVictoria Secret Coconut Passion vücut spreyi :)
Kurabiye gibi kokuyo buda.
Canım sen Aquolina Pink Sugar denedin mi? Denemediysen mutlaka dene ona da bayılırsın:)koku zevklerimiz uyuyoo
denemedim ama dediğin gibi acilen denemem lazım içeriği çok güzelmişCanım sen Aquolina Pink Sugar denedin mi? Denemediysen mutlaka dene ona da bayılırsın:)
Buram buram pamuk şeker, karamel ve vanilya kokuyor. Böyle makyaj malzemesi gibi ama cok tatlı.
denemedim ama dediğin gibi acilen denemem lazım içeriği çok güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?