Bugün genel seçim olsa oyumu ....

Bugün genel seçim olsa oyumu

• Adalet ve Kalkınma Partisi'ne kullanırım (AKP)

OY: 62 41,9%
  • Cumhuriyet Halk Partisi'ne kullanırım (CHP)

OY: 40 27,0%
  • Milliyetçi Hareket Partisi'ne kullanırım (MHP)

OY: 7 4,7%
  • Barış ve Demokrasi Partisi'ne kullanırım (BDP)

OY: 2 1,4%
  • Bağımsız veya diğer bir parti

OY: 12 8,1%
  • KARARSIZIM, henüz bir karar vermedim

OY: 10 6,8%
  • Boş kullanarak hepsine tepkimi veririm...

OY: 15 10,1%

• Ankete Katılan
    148
ne chp'ye ne akp'ye. Benden bunlara ölene kadar oy yok gibi.
Diğerleri hakkında değerlendirmelerim sürüyor

Bu gün genel seçim,belediye farketmez oyumu chp ye veririm.
Neden mi?
1-Atatürkçü olduğum için.
2- Her ne kadar chp genel başkanını beğenmesem,yerine gerçekten kendi egomanyası değilde bu ülke için ,halk için birşeyler yapabileceğine inandığım gerçek bir lider olmasını dilesem bile.Sırf bu ülkenin bağımsız bir ülke ,bir diktatör yönetimi olmadığını ıspatlamak için.
3- Bu ülke ,halkı için yaptiklarını bir lutuf gibi sürekli maddeler halinde göze sokmaması için.(Harcadığı her kuruş benim param,kimsebabasının mirasını benim ülkeme, gencime,çocuklarına yatırım yapmıyor.Her kuruşunda benim içtiğim alkolün vergisi var.)Eğer farklı ise oyum onun,keza bu ülkede her yapılan yol,hastahane,tiyatro,sinema,aş evi(siz seçenekleri hayal gücünüzle çoğaltın)hepsi belli bir rant karşılığı yapılır.
4- Boş oy atmakta bir seçenek, fakat o zamanda çoğunluk olarak iktidar tekrar iktidar oluyor.

Ahhhhh gelmediki şu ülkemin başına senin gölgen kadarı M.K.A

Anket gerçeği yansıtıyor en azından son seçim sonucuna yakın.
Ama ben mhp'nin %3 olmasına şaşırdım ?
Açılım süreci mhp'yi bitirecek diyorlardı sanırım öyle olacak.
Peki acaba mhp'nin oyu kime gidecek ?

dikkatinizi çeken başka şeyler olmuş nedense,haberi kaçıncı sayfadan bulduğuma bile bakmışsınız ama asıl konunun özü olan linkteki haberle ilgili bi yorumda bulunmamışsınız ! şaşırmadım :)

neyse,kendi adıma bu dialoğu devam ettirmeyeceğimi belirtmek istiyorum,iyi günler...

buraya , bir önceki genel seçimde oyunuzu hangi partiye verdiniz şekilnde bir anket daha açılsaydı oldukça manidar bir tablo çıkardı sanırım.

günlerdir akp karşıtı yapılan eylemlerin yanında burdaki yorumların çoğunun akpye olması şaşırttı beni demekki hala iktidarlığından bişey kaybetmemiş..
daha önce akpye verdim ben şuan vermek istemiyorum ama akpnin oylarını düşürüp muhalefetin yükselmesini istemediğim için mecburen akp

ANDY-AR'ın araştırması sonuçları şöyle: "
Gezi Parkı eylemlerinden haberdar olanların oranı yüzde 92.4, olmayanların oranı ise yüzde 7.2.
Eylemi destekleyenlerin oranı yüzde 24, 3 iken, desteklemeyenlerin oranı 52,5. 'Kısmen' diyenlerin oranı ise 6,8.
Eyleme katıldığını söyleyenlerin oranı yüzde 12.1, katılmayanlar ise 75.1.
Eylemin devam etmesini isteyenler yüzde 7.5 iken, istemeyenlerin oranı yüzde 82.8."
Vatandaşların yüzde 82.8'i de eylemlerin devam etmesini istemiyor.
aslında bu olayları destekleyen kısım azınlıkta fakat sesleri yüksek. aynı şekilde yapılan anketlerde oy oranları değişmemiş

bu araştırmadan haberim yokta tvde gördüğüm sanki bütün türkiye akpye karşı ama demekki görülmeyen kısım daha fazlaymış

burdaki sonuçlar pek değişmeyecek sanırım.akp 42-43,chp 25-26 dolaylarında gidip geliyor. doğu ve güneydoğuda akp.nin daha baskın,ve kadınların batıya nazaran daha az nete girdiğini düşünürsek akp bu yüzdesini artıracak gibi görünüyor.

chp deniz baykal olsa hadi diyeceğim ama kemal kılıçdaroğlunu göz göre göre oy vermek de ne demek off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…